TV 2 предлага "Размяна на съпруги" Live

Автор:
Понеделник, 12 Януари 2009 18:56

Image

Риалити предаването с BG версия. Започва кастинг за набиране на желаещи двойки

Автор plovdiv-online

ImageТВ2 започна набирането на кандидати за участници в риалити шоуто „Размяна на съпруги”. За две седмици две съпруги от различни семейства разменят своите домове, съпрузи, деца и начин на живот. Какво е да живееш в различна среда и с друг партньор? Как той и децата ще приемат новата си "съпруга" и "майка", как тя ще се справи с новата роля? На всички тези въпроси ще търси отговор „Размяна на съпруги”.

„Това ще е най-истинското риалити, правено в България, защото ще влезем в домовете на хората и ще покажем реалния живот в семействата им. Това предаване е много повече от риалити шоу, в което разменяме двойки и гледаме как се справят в нова и различна от тяхната среда. Ще покажем семейните цености на българите такива каквито са”, казва Стойчо Керев, главен продуцент на ТВ2.

През първата седмица, новата съпруга трябва да спазва абсолютно стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя. Всяка съпруга оставя „упътване”, в което обяснява своята роля в семейството и задълженията, които трябва да извършва. През втората седмица, „новите” съпруги могат да наложат свои собствени правила, които новите им семейства трябва да спазват.

„Размяна на съпруги” е риалити шоу, продукция на RDF Медия, създадено от Стивън Ламбърт. Предаването стартира през 2003 г. по Channel 4 във Великобритания и бързо се превръща в хит, като до момента има реализирани 9 сезона на Острова, както и сезон с известни личности. През 2004 г. „Размяна на съпруги” стартира и с щатска версия по ABC.

ImageViaSat е една от първите компании, която продуцира местни адаптации на формата в Швеция, Дания, Естония и Литва. Освен това собствени версии са правени в Сърбия, Чили, Хърватия, Холандия, Израел, Белгия, Русия, Унгария и Словакия. Една от най-успешните версии е реализирана в Чехия, където риалитито се излъчва от септември 2005 година по Нова. Именно чешкия опит ще използва екипът на ТВ2. „Екипът ни вече беше в Чехия, а през този месец очакваме колегите от Нова да дойдат до тук, защото техният опит е незаменим”, разказва Стойчо Керев.

Форматът е печелил множество награди, включително наградата на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство (БАФТА) за най-добро риалити предаване, както и награда Златната роза на Международния фестивал „Златната роза”.

Ето какво споделят "разменени" американски съпруги. Джоди Сполански, богата наследница, която живее в Ню Йорк: „Какъв по-прекрасен начин от този да излезеш от ритъма на собствения си живот и да изпиташ как живеят другите”. Каприс Поличио, която се разменя в един от епизодите на предаването: „Не бях готова „Размяна на съпруги” да свърши само след две седмици”. Сабрина Мейфилд: „Това беше толкова страхотно преживяване. Преживяхме много повече от това, което телевизията успя да покаже на зрителите”.
Желаещите да участват в предаването могат да се запишат като се обадят на тел: 9 657 722 , пишат на адрес: София 1504, бул. Евлоги Георгиев 161 или на мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм