Момиче и мъж изнудват мераклия за секс

Автор:
Неделя, 27 Септември 2020 08:37
Момиче и мъж изнудват мераклия за секс

Младо момиче и мъж, изнудвали мераклия за секс, застават пред Районен съд Пловдив в понеделник.

Подсъдими по делото са Рангелина Н. и Владимир К.

Рангелина е обвинена за това че в периода 02.01.2017 г. до 05.01.2017 г. в Пловдив, като непълнолетна, е заплашила Ч.Ч., че ще свидетелства срещу него за изнасилване, ако не и брои 20 бона.

Владимир пък е обвинен за това че в периода от 04.01.2017 г. до средата на м.март 2017 г. при условията на продължавано престъпление и при условията на опасен рецидив, чрез измама е склонил Ч.Ч. да подпише пълномощно, с което му дава да се разпорежда с лек автомобил Ауди А6 – собственост на пострадалия.

Той е обвинен и за това, че след като е бил осъждан за тежко умишлено престъпление на лишаване от свобода не по-малко от една година е възбудил и поддържал у Ч.Ч. заблуждение, че за потулване на дело за изнасилване трето лице било платило в негова полза сумата от 10 000 лв., поради което следва да даде в залог лекия си автомобил Ауди А6 и да плаща лихви, с което му е причинил имотна вреда в общ размер на 21 604 лв.

Също така го е въвел в заблуждение, че трябва бързо да продаде мотоциклет Кавазаки Нинджа, собственост на изнудвания, защото с въпросния мотор било извършено престъпление. Така на Ч.Ч. била причинена още една имотна вреда в размер на 5 бона.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм