Дани чака протестърите да я чуят, дава телефон

Автор:
Сряда, 16 Септември 2020 15:05
Дани чака протестърите да я чуят, дава телефон

Нека още тази седмица протестиращите излъчат свои представители и в посочен от тях ден и час да се срещнем – ако желаят и този четвъртък, за да дам пълен отчет за свършеното и да отговоря на всеки един поставен въпрос.

Това написа областната управителка Дани Каназирева в отворено писмо до жителите на област Пловдив и си даде номера на джиесема да я търсят.

Тя считала, че като личност и юрист ценяла демократичните принципи, свободата на словото и спазването на законите, поради това била готова с отчета си по-рано от спуснатия й от протестърите срок.

Ето цялата писмо на областната управителка, адресирано до над 600-хилядите жители на Пловдивска област:

Уважаеми жители на област Пловдив,

Над 10 месеца вече съм областен управител на област Пловдив – време, в което с моя екип правим всичко възможно да работим в полза на обществения интерес. Поех този пост с отговорност и твърдото убеждение, че ще бъда до и сред хората.

Преди няколко дни протестиращите, които дойдоха пред сградата на Областната администрация, поискаха и аз поех ангажимент да дам пълен отчет за свършеното до момента и да отговоря на всеки един поставен въпрос относно работата ми.

Отново потвърждавам това и категорично заявявам, че съм готова да чуя всеки един жител на областта и да разговаряме за важните проекти в региона и за проблемите, които трябва да се решат. Убедена съм, че чрез диалог и изслушване, заедно, всички ние, жителите на област Пловдив и институциите в лицето на местната власт и държавата, може да намерим най-доброто решение на всеки казус.

Поставеният срок от присъстващите на протеста пред Областта бе две седмици, но с екипът ми сме готови с отчета.

Нека още тази седмица протестиращите излъчат свои представители и в посочен от тях ден и час да се срещнем – ако желаят и този четвъртък, за да дам пълен отчет за свършеното и да отговоря на всеки един поставен въпрос.

Отново искам да подчертая, че за мен спазването на законите, свободата на словото и правото да изразиш лично мнение са демократични принципи, които като юрист и човек високо ценя.

С уважение,

Областен управител Дани Каназирева

032/605 511

0897 473 124

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • Лина Милева

  Никой не го интересува какво ще каже тая.Лъжа,лъжа и само лъжа е тя.

 • читател

  Мога ли да си поръчам гръцки дънки на мобилния?

 • хаха

  Ще си поръчкам услуга без ръце на ръчния тел на Дани К.:):):)

 • Развеселен

  Абе тази кака откъде накъде ще се отчита на 10 - 20 протестъри, все пак не те са я сложили там където не и е мястото, луда за връзване. Отчети се правят публично, предваритлено обявени, а не знънни ми на телефончето да ти се отчета, абе я я махайте каката!!!

 • Комина

  Може ли да се къпем на басейна. Това късокракото си надуло джуките, турило цици. Мале, колко беше проскубано, ама сега е дърто. Да се проверят апартаментите и тя има много като цвъцко.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм