Стъки към Отровните: Ще ви махна палатките!

Автор:
Четвъртък, 27 Август 2020 13:26
Стъки към Отровните: Ще ви махна палатките!

Председателят на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки, човекът, който обяви, че ще разчисти София от палатките, поиска тримата отровни да се явят с него на детектор на лъжата и ги попита: ПЛАТЕНИ ЛИ СТЕ? Съпругът на Юлияна Дончева излезе с гневен пост във Фейсбук и обеща - край на беззаконието!

Боецът бе избран за лидер на Движението против незаконното блокиране на София и покани Отровното трио на дебат. Стъки стори това чрез пост в профила си във Фейсбук.

Ето какво написа Председателят на ММА федерацията:

"Вчера бях избран за лидер на движението против незаконното блокиране на София, нападенията над мирни граждани, пилеенето на хранителни продукти, оскверняването на държавни символи и знаци!

Опазил ме Господ да ми мине през главата, че съм най-достойния, но осъзнавам отговорността и със сигурност ще направя всичко по силите си, за да оправдая големите очаквания към мен!

Призовавам Отровното трио да излъчи някой от тримата, който да се яви с мен на дебат пред всички заинтересовани медии, за да се каже ясно на всички мислещи български граждани, кой за какво се бори и какво иска да постигне с действията си!

Ще поискам преди да започне съществения дебат, двамата с представителя на Триото да бъдем закачени на детектор на лъжата и публично пред всички да отговорим на три въпроса:

1. Получавате ли пари или други облаги, за да участвате във вашите протести?

2.Плащате ли на протестиращи и на хората, които стоят в палатките, блокирали София?

3. Обслужвате ли интересите на политическа партия и олигарси?

Така ще стане ясно на всички кой за какво се бори и с какви подбуди го прави!

Вярвам, че в България има независими и обективни медии, които искат да покажат двете гледни точки, и които ще вземат веднага под внимание моята покана за организиране на тоя дебат!".

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм