Отровните зоват за гражданска война

Автор:
Петък, 07 Август 2020 17:02
Отровните зоват за гражданска война

Отровното трио - Бабикян, Минеков и Хаджигенов, зоват към гражданско неподчинение от тази вечер - с други думи, гражданска война, без значение на средствата.

В обръщение, разпространено във Фейсбук, те карат протестиращите да си донесат палатки, храна, вода и да блокират отново ключови места в столицата, както и в различни градове в страната.

Ето скандалния призив на Отровното трио:

Днес, 07.08.2020г. Петък от 20.00ч. се събираме на фонтана пред президентството за да кажем на целия свят, че искаме и ще получим:

1. Оставка на правителството!

2. Оставка на главния прокурор!

3. Промяна!

За тези, които не могат да пътуват до София, съберете се на площадите в цялата страна!

Нека изградим барикади в цялата страна и да застанем на тях всички заедно!

Носете със себе си: домати, яйца, лук, картофи и прочие, т.к. ще се наложи да сготвим.

Вземете със себе си: палатки, дюшеци, спални чували и всичко онова което сметнете за полезно за изграждане на барикадите отново. Вода и храна готова за консумация.

Пригответе се да останем до постигане на целите на протеста.

Отровните призовават всеки, който може да им дари пари и публикуват банкова сметка за дарения на името на адвокат Николай Хаджигенов:

Р.s. Играта загрубя, а олигарсите са щедри само, когато плашат десетки, стотици милиони рушвети на правителството, за това протестът има нужда и от финансова помощ. Всяка, дарена стотинка ще бъде декларирана пред Столична община и ще бъде платен дължимият местен данък в размер на 5% от дарената сума, а парите изразходвани на ползу роду.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    Ще получат най-после адекватен отговор, ала Германия- водни оръдия, конна полиция и шпрейове по тъпите нагли дубайски муцуни. н са толкова жалки и малобройни, че по една палка в тъпите дубайски кратуни ще свърши работа. Идиоти на Черепа.

  • Арман дудук, ама Бабикян

    Тези кретени първо да се научат да пишат правилно, второ - да се съобразяват с гражданските права и свободи, трето - понеже не го правят, защо не са арестувани, обвинени и съдени по бързата процедура!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм