КОЙ посочи тези за лица на протеста?

Автор:
Петък, 31 Юли 2020 07:33
КОЙ посочи тези за лица на протеста?

Арман Бабикян, Николай Хаджигенов, Велислав Минеков - това са обичайните и ежедневни говорители на протеста срещу правителството на Бойко Борисов. Редовни говорители се явяват също политическите недоразумения - Ренета Инджова, Татяна Дончева, Румен Петков, Александър Томов-Лупи, Мая Манолова, Корнелия Нинова, Румен Радев и цялата червена бандитска кохорта..

С какво е известен АРМАН БАБИКЯН сред обществото? Ами като „бащата“ на фалшивите новини. От години Бабикян настървено работи лично срещу премиера Бойко Борисов, като клевети и обижда както него, така и по-голямата част от политическата класа у нас. Изключение от поругаваните политици в сайтовете като „informiran.net” правят единствено червените, начело с Корнелия Нинова, Мая Манолова и Румен Радев.

И тримата от т.нар. „Отровно трио“, които днес дирижират блокадите на столицата, участваха активно в кампанията на Мая Манолова за столичен кмет. Откровено служейки си с лъжи и манипулации. Бабикян е и верен застъпник на Румен Радев – от кампанията на президентските избори до днес.

Защо Бабикян ненавижда Борисов – отговор на този въпрос даде премиерът вчера. „Cпри дa лъжeш, пoмня кaк идвaшe дa мe мoлиш зa 3 милиoнa дa ми прaвиш прeдизбoрнa кaмпaния“, коментира Борисов по време на инспекция късно снощи, която се излъчваше във Фейсбук страницата му.

Запознати със случката разказват, че още през 2009 година Бабикян е отишъл при Борисов с обещание да го направи политик срещу 3 милиона лева. Бойко Борисов категорично е отказал и поканата, отправена от Бабикян, се е превърнала в обещание да го унищожи. Това го амбицира вече 11 години да участва в нечистоплътни антиправителствени акции от всякакъв произход.Така например вчера пред БНТ Бабикян заяви, че Борисов и Иван Гешев разбускат край морето в правителствената резиденция.
Смятан за голям интелектуалец, верен костовист и привърженик на десните политики, проф. ВЕЛИСЛАВ МИНЕКОВ прави рязък завой в собствените си ценности като застава зад червената Мая Манолова през 2019 година с думите: „Фандъкова я очаква унизителен крах, вярвам на Мая Манолова“. Минеков съзнателно изигра ролята на мачкан от „режима“ като месеци преди кампанията на Манолова заявява, че властимащите са му запалили колата. Е, оказа се, че е горяла кола на негов съсед.

За разлика от Бабикян и Минеков, НИКОЛАЙ ХАДЖИГЕНОВ се появи някак неестествено в обществените среди. За първи път Хаджигенов лъсна в публичното пространство покрай Цветан Василев през горещото лято на 2014 година. Тогава на 14 юни той се изпъчи пред медиите като защитник на един от тримата задържани за подготвяното убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски - Георги Христов.

По-късно стана ясно, че адвокатът е бил близък семеен приятел на подсъдимия олигарх Цветан Василев. Случайно или не към днешна дата е адвокат на една от официалните любовници на Васил Божков – Лиляна Деянова.

Преди това Хаджигенов е бивш съдия в бокса, позорно изгонен след поредица от оплаквания. „Ние му викаме сред нас хвалипръцко, самохвалко, избива комплекси ли, какво ли, не мога да разбера. Всички колеги изразяват недоволство от неговата работа.“ Това определение е дадено от треньора по бокс Димитър Димитров за адвокат Николай Хаджигенов.

Хаджигенов е един от застъпниците на Мая Манолова на кметските избори с пламенно обръщение, в което той заявява: „Ако искаме да съборим ГЕРБ, трябва да гласуваме за Мая Манолова“. Днес основната роля на адвокат Хаджигенов е да дава тон на протестиращите за възгласи като „Борисов-п*д*раст“.

Източник: Tribune.bg

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • победа сега

  Не се хабете да пишете, мафията си отива. Не се асоцирайте като медия с престъпници, а подкрепете младите хора на България.

 • читател

  отговори на: победа сега

  Е кой? Който е посочил и пРезидента Радев - ген. Решетников, разбира се или заместниците му по ГРУ линия

 • аз

  Как стигнахме дотам да асоциираме комунистите с младите хора на България?!

 • читател

  Тримата глупаци ли? Още Доньо Донев. А в последните серии на Мултифилмчето на Радев и глупачката Мая.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм