Гърневски: Битката е срещу паралелната държава

Автор:
Неделя, 17 Май 2020 17:58
Гърневски: Битката е срещу паралелната държава

В последните месеци сме свидетели на края на криминалния прехода. Води се битка между паралелната държава, която осъществи този преход, и правовата държава, която се опитва да наложи истинската демокрация в страната. Това означава ред, отговорност и правосъдие за всички. От 2 години в арестите са знакови хора от прехода, превърнали се в олигарси. В шепа нагли и арогантни хора са концентрирани изключителни богатства.

Това каза по Нова телевизия запаленият левскат, бивш кмет на Пловдив Спас Гърневски, сега депутат от гражданската квота на ГЕРБ, по повод скандала на седмицата с джиросаните акции на ФК Левски.

Той изрази мнение, че не е тайна за никого, че криминалната приватизация в България е била извършена от бившата комунистическа номенклатура.

Битката за демокрация не се води с куршуми и измами, тя ще завърши с волята на българския народ на следващите парламентарни и президентски избори. Не е тайна, че водачите на паралелната държава са президентът Румен Радев и лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тук са още Бенчо Бенчев, Миню Стайков, Баневи, Ветко Арабаджиев, Гергов, както и Васил Божков.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм