Пуснаха босовете на Силикон срещу 5000 лв.

Автор:
Вторник, 25 Февруари 2020 13:36
Пуснаха босовете на Силикон срещу 5000 лв.

Прокуратурата иска постоянен арест за собственика и управителя на стриптийз клуб Силикон, които заедно с варненски доставчик на плът бяха задържани в зрелищна акция на полицията в края на миналата седмица.

Тримата са обвинени за склоняване към блудствени действия и проституция.

Задържаните са на възраст от 31 до 40 години.

Районен съд – Пловдив взе мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 5000 лева спрямо всеки от обвиняемите.

Съдът прецени, че делото е в начален етап и събраните до момента доказателства са недостатъчни за изграждане на обосновано предположение всеки от тримата да е извършил престъплението, за което е обвинен.

Спрямо тях са повдигнати обвинения за престъпления, свързани със свождане към блудствени действия и съвкупление с користна цел на лица от женски пол, предоставяне на помещение за такива действия, както и за набиране на лица от женски пол с цел използване за развратни действия.

Съдът прецени, че не съществува реална опасност всеки от тримата да се укрие и да извърши престъпление. И тримата са трудово ангажирани, имат постоянна регистрация, непроменяна в годините, семейно ангажирани, липсват данни за криминалистични регистрации и противообществени прояви в минало време.

Определението на Районен съд не е окончателно и срещу него може да бъде внесена жалба или протест, като в този случай делото ще бъде разледано от Окръжен съд – Пловдив на 5 март 2020 г. от 15,30 часа.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм