Иван Тотев отчита с филм резултатите от управлението си

Автор:
Вторник, 19 Ноември 2019 10:10
Иван Тотев отчита с филм резултатите от управлението си

Областният координатор на ГЕРБ и кмет на Пловдив в периода 2011 – 2019 г. инж. Иван Тотев ще направи отчет на 21-ви ноември 2019 г., четвъртък, от 18 часа в новата галерия „2019” на ул. Гладстон 32. 

За изминалите осем години постигнахме много резултати. За мен и екипа ми бе предизвикателство да обобщим всичко свършено, така че да не натежи във времето. За това избрахме отчетът да е под формата на кратък филм. В рамките на 43 минути ще представим основните акценти в работата ни през изминалите два мандата, заяви Иван Тотев.

Заповядайте заедно в неповторимата атмосфера на най-новото пространство за култура в Пловдив да изгледаме филма-отчет”, отправи покана той.

Този четвъртък от 18 часа в изложбената зала „2019” на улица Гладстон 32. Заповядайте!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • Тотев

  Не съм нагъл ,нали ..

 • читател

  Браво!!! Филмът и по мрежата после...

 • читател

  А за свършеното в затвора, колко време ще му трябва за филмчето?! Хи, хи, хи...

 • читател

  отговори на: читател

  Славке, решетките които виждаш още от 2013г. са в Психото, https://i.ibb.co/8cX4HR4/2.jpgславчова откачалке... Какъв затвор, какви пет лева сънуваш 7/8 чалга отрепко... За трети път бълнуваш, в синхрон със звездата на ТВ СКАТ https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpgСлавчо Метлата, който ще продължава да те разочарова, ако продължи да се явява на избори за кмет в Пловдив... Пий хапчетата от д-р Стоева и спирай 7/8 чалга тв, че повече откачаш...

 • Обективен

  И да се съмняват някои за отделни недостатъци или пропуски на Тотев си заслужава това, че Пловдив в последните 8 години бе най – развиващия се град в България. Покажете друг град с нарастване на населението с 45 000 жители или с 15% за 8 години? С явна развита инфраструктура и бурно и видимо духовно израстване. Тотев ще остане в историята и само се надяваме тези след него да сторят само половината на това ново ВЪЗРАЖДАНЕ на ПЛОВДИВ.

 • Истината за Пловдив

  Прави сте! Тотев направи доста за Пловдив, промени се за по-добро. Може би след 4 години ще разберем, колко по-добър е бил.

 • читател

  Това, което Мамин направи за осем години, Славчо Атанасов го постигна за две години от неговия мандат! Но той в гърдите не се биеше и с филмчета не се хвалтотеше! Във време, когато сините талибани му режеха бюджета и постоянно го репресираха, той не се предаваше и постигна една солидна база, вирху която Мамин трябваше само да стъпи! Жалко, че зомбираната синя сган "вижда" само това, което Вождът разпореди! Ето защо сега си имаме Иван хвалТотев! Хи, хи, хи...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм