Посрещнаха новия кмет на Източен Иван Стоянов с пита и мед

Автор:
Понеделник, 11 Ноември 2019 16:54
Посрещнаха новия кмет на Източен Иван Стоянов с пита и мед

Новоизбраният кмет на „Източен“ Иван Стоянов бе посрещнат от екипа на районната администрация с пита и мед, а за да му е спорна работата, лиснаха менче с вода.

Той беше представен от досегашния кмет Николай Чунчуков и се ръкува с всеки един от служителите, а отец Ангел от черквата „Свети Пророк Илия“ отслужи водосвет за здраве и успехи за благото на жителите на района.

Иван Стоянов благодари за свършените добри неща при управлението на ГЕРБ в района през последните 12 години в мандатите на неговите предшественици Иван Тотев, Петър Петров и Николай Чунчуков. Той увери, че ще продължи да надгражда постигнатото досега, като основната му цел е живеещите в „Източен“ да се гордеят със своя район. „От моя страна ще имате пълна подкрепа за добрите неща и енергия, която да ви даде самочувствие за съвместната ни работа“, заяви новият кмет.

Иван Стоянов благодари на целия екип на ГЕРБ в „Източен“, който вложи много сили в предизборната кампания. На кратката церемония за встъпването му в длъжност дойдоха областният координатор на ГЕРБ и два мандата кмет на Пловдив Иван Тотев, започнал политическата си кариера като кмет на район „Източен“, общинските съветници Златин Велев, Христина Кашилска и Емил Русинов, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • ДЕСЕН

  Честито, кмете!! Здраве и успешен мандат!!!

 • батко

  И пчеличката Мая е още на работа, и тя се радва на новия кмет,това се вика лицемерие.

 • отракана кака

  отговори на: батко

  Пчеличката е "назаменима", тя бачка на два стана, седи на два стола и взема две заплати.Пък сега като се махне ще се освободят две места.Големият въпрос е и колко заплати ще вземе , като си тръгва!!!? Или Чончуков пак ще е щедър с нашите пари!??Както с другата русалка.

 • батко

  отговори на: батко

  Тя беше в центъра на кръга Чончуков, заедно решаваха общинските дела.А на останалите служители в кметството -Наздраве.

 • Пчеличката Мая

  отговори на: батко

  Онник, много си запознат, евала :D Изкарай един курс по езикова култура, че си прозрачен :D

 • читател

  Работа, работа, работа за Пловдив!

 • читател

  Много пити, много мед, много пчелички! А голяма лъжица, с която да бърка в меда, дадоха ли му?!

 • читател

  отговори на: читател

  Ти си гледай развалената македонска наденица, сервирана върху https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpgметла от лузърите на Славчо Метлата...

 • десен

  отговори на: читател

  № 49 е за медал! Той успя нещо немислимо.Много евтино успя да направи циганите от Столипиново зермеделци.Държавата вече не трябва да мисли за тях. И аз съм спокоен за бъдещето им.Няма да умрат от глад.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм