Кр. Ципов: Георги Стаменов заслужава доверие и подкрепа

Автор:
Сряда, 30 Октомври 2019 15:32
Кр. Ципов: Георги Стаменов заслужава доверие и подкрепа

Тази неделя българите са изправени пред много отговорно гласуване. Предстои балотаж за избор на кметове на градове и села, и районни кметове. Правилният избор е не толкова важен за претендентите за съответните постове, а за хората, които очакват компетентно и отговорно управление през следващите четири години. По тази причина не мога да бъда безразличен към избора на кмет на район Централен Георги Стаменов.

Това призовава във faktor.bg народният представител от ГЕРБ Красимир Ципов.

Въпреки че от години живея и се реализирам професионално в София, градът под тепетата остава моето родно място, а тръпката да виждам как в центърът на този древен град се съчетават модерността с античността и Възраждането, ме карат да се чуствам достоен европеец.

Принос за това усещане през последните четири години има кметът на Район Централен Георги Стаменов. Днес той отново се бори за гласовете на пловдивчани, а те имат основание да му се доверят, категоричен е Ципов.

Стаменов е от младите политици в ГЕРБ, дясно мислещ, изповядващ евроатлантическите ценности.

През изтеклия кметски мандат той се доказа и като управленец, и като истински стопанин на района. Реализира проекти като парк Бунарджика, за които от 80 години никой не се е сещал.

За разлика от опонента си, Стаменов има зад гърба си и подкрепата на управляващата и най-голяма българска партия – ГЕРБ. Има и ще има подкрепата и на бъдещия кмет на Пловдив Здравко Димитров.

А всички тези негови предимства са предпоставка за успешен втори мандат, за да продължи центърът на Пловдив да бъде част от вечността и красива България, смята народният представител Красимир Ципов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    Мощно с 43 за кмет и районен кмет, че иначе Славчо Метлата... https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpg Съсипия, метли и тоалетни за пловдивчани! https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgТъкмо ще стане и преброяване на идиотите за Славчо...

  • Централен

    Да, добър човек и кмет. Ще го подкрепим.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм