#43 Иван Стоянов: Следваме позитивните си послания в Източен /ВИДЕО/

Автор:
Вторник, 29 Октомври 2019 12:59
#43 Иван Стоянов: Следваме позитивните си послания в Източен /ВИДЕО/

Етнически най-многообразният район в Пловдив - Източен, районът с най-много проблеми, класира на първо място с над два пъти и половина разлика на първия тур на изборите кандидатът на ПП ГЕРБ Иван Стоянов.

Изключително изненадващо втори с 1545 гласа е кандидатът на Земеделски съюз Александър Стамболийски.

Plovdiv-online провери протоколите от изборните секции в Източен и се оказа, че над 90% от гласовете за "земеделеца" идват от квартал Столипиново - ромското гето. В т. нар. "бели" секции той има по 2-3-5 до максумум 9 гласа.

На въпрос на Plovdiv-online към шефа на Предизборния щаб на ГЕРБ Александър Държиков дали партията ще осигури честен вот на балотажа в неделя, той отговори с шега:

Като разширим Пловдив в следващия мандат със земеделски земи от съседни общини, ще знаем къде да търсим кадрите, които да ги обработват!

Самият Иван Стоянов не коментира странното гласуване в ромските секции за кандидат на земеделска партия, но посочи, че Източен е специфичен район, активността там по принцип е най-ниска.

Нашата кампания беше еднаква към всички квартали в района - с позитивни послания към хората. Резултатът ми е много добър - над два и половина пъти след втория, и аз благодаря на всички, гласували за мен! Нека подкрепят ГЕРБ с бюлетина 43 в неделя, за да работим заедно, позитивно, и да награждаме стореното. В Източен има още много работа, работа, работа!

ВИЖТЕ СПЕЦИАЛНОТО ВИДЕОИНТЕРВЮ, КОЕТО ИВАН СТОЯНОВ ДАДЕ ЗА PLOVDIV-ONLINE!

Видео

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • десен

  Жителите на Столипиново са истински "земеделци", затова и са гласували за земеделските кандидати, да не си помислите, че е заради нещо друго, неееее. Тези "земеделци"-фенове със сигурност не са взимали пари, неееее.Те просто от любов към природата и земеделието са гласували за №49 , даааа. И за да няма изненади ,всички неземеделци от района в неделя да гласуват за Иван Стоянов- № 43 и Здравкио Димитров- № 43. Просто е!!!

 • zapoznat

  отговори на: десен

  "Земеделците" са били стимулирани,адв.Колев да обясни на публиката , даже и курсове да направи, как да направим жителите на Столипиново граждански активни, щото той явно е успял, резултатите от първия тур говорят за това.Нямаме съмнения, че с тях е работено правилно!

 • запознат

  Вотът на "земеделеца" е ясен! Честито на Източен!

 • Браво!

  Ако не гласуваме ,Столипиново ще ни управлява! Абе полицията спи ли , щом има толкова явен контролиран(платен) вот!!! След изборите на адв. Колев трябва да му бъдат зададени много въпроси!!!! За земеделците в Столипиново , де...

 • десен

  отговори на: Браво!

  Както казах просто е: отиваме в неделя и пускаме №43 за Иван Стоянов и Здравко Димитров, пък нека "земеделците" да си гласуват!!!!!

 • читател

  отговори на: десен

  Точно! С 43 в бюлетината за кмет и районен кмет и https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpgСлавчо Метлата да ходи в ТВ СКАТ.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм