Куп лъжи на Славчо Атанасов по Нова тв

Автор:
Сряда, 16 Октомври 2019 09:31
Здравко Димитров Здравко Димитров

Лъжа № 1: Атанасов призна, че ще тегли нов заем като кмет и няма как да не вдига данъци

Лъжа № 2: Че не е вдигал данъци като кмет

Лъжа № 3: Че не е приватизирал Градски транспорт и оставил Пловдив без тролейбуси

Лъжа № 4: Че направил транспортния проект, но Тотев го провали! При Атанасов нямаше една работеща спирка!

Славчо Атанасов в стил Тръмп размаха пръст на три партии в студиото - ГЕРБ, БСП и Съюз за Пловдив

Куп лъжи изрече бившият кмет на Пловдив отпреди 12 години Славчо Атанасов в дебата с опонентите си Здравко Димитров /ГЕРБ/, Николай Радев /БСП/ и Дани Каназирева /СП/ по Нова телевизия тази сутрин. Отчетлив беше само езикът на тялото му - размахан пръст в стил Тръмп на три партии - ГЕРБ, БСП и Съюз за Пловдив

Атанасов буквално изяде времето на колегите си и ги прекъсваше на всеки опит да говорят за управлението му, при което Пловдив остана без Градски транспорт, без тролейбусен такъв, булеварди и улици бяха разбити, спирки на градския транспорт нямаше, градът потъна в мръсотия, проектите бяха изтървани един по един, а европейско финансиране нямаше.

Атанасов се измъкна йезуитски и на въпроса на Здравко Димитров каква лична отговорност ще понесе за срамните сцени на мача Англия – България като председател на Парламентарната комисия по спорта. Не съм полицаи, не съм прокурор, отвърна Атанасов и посочи, че бил направил промяна в закона, която била драконовска срещу футболното хулиганство, но не се изпълнявала от службите. Какво точно е драконовското в закона – Атанасов естествено не обясни.

Атанасов бе опроверган от Николай Радев /БСП/, че не бил вдигал данъци и те били най-ниските в страната по време на управлението му. Вие вдигнахте данъците във втората година на управлението ви, каза Радев и това доведе до конфликт между БСП и вас в общината.

На въпроса защо Пловдив е на седмо място по заплати, Атанасов отговори, че по негово време данъците в града били най-ниските, но премълча за заплатите, които също бяха от най-ниските сред областните градове в България.

Здравко Димитров очерта ясно мерките, които ще предприеме като бъдещ кмет, за да стигне Пловдив заплатите на София. В момента много пловдивчани работят в столицата, защото заплащането е несравнимо, каза той. Високите заплати са в София и много пловдивчани идват да работят в София. Пловдив се ползва за евтина работна ръка. Ние ще работим до края на мандата да стигнем стандарта в заплащането на София, каза Здравко Димитров.

Като кмет ще въведем по-добри условия за бизнеса, като администрация ще е обърната към бизнеса чрез електронни услуги, документи на едно гише, електронна община. Това ще ликвидира бюрокрацията, така че бизнесът да се чувства комфортно, за да се вдигнат доходите, каза Здравко Димитров.

Вторият проблем е, че Пловдив е от табела до табела и буквално се задушава. Пловдивска област от 4 години е най-бързо развиващата се - над 2 млрд. инвестиции в последните 4 години са направени, над 180 фирми има там. Служителите им ползват Пловдив, но приходите отиват в други общини – основно в община Марица, посочи още Здравко Димитров и подчерта че има експертен поглед и като областен управител. Трябва да се работи по разширяването на границите на града с промяна в закона, добави той.

Данък МПС ще бъде намален

Данък МПС трябва да се намали, каза Здравко Димитров по темата местни данъци и такси. Факт е, че когато се вдигна, всички транспортни фирми излязоха от Пловдив. Отчитаме го като грешка. Ще редуцираме данък МПС в Пловдив, коментира темата Здравко Димитров.

Славчо Атанасов унищожи тролейбусния транспорт и праватизира Градски транспорт в полза на БСП

Трафикът в Пловдив все повече и повече добива чудовищни размери, коментира темата Здравко Димитров. Трябват кръстовища на две нива, трябва да се направи външният ринг на Пловдив. Имаме едно кръгово на Водната палата, което увеличи задръстванията. Умните светофари също не сработиха. Всичко това ще се направи в мандата ми, посочи той. Фирмата, направила транспортния проект, трябва да се извика и да си оправи нещата, каза още Здравко Димитров. Тук Славчо Атанасов изтърси поредната глупост, че испанската фирма била неоткриваема.

Електронната система в градския транспорт трябва да бъде стартирана, категоричен е Здравко Димитров. Оптимизация е необходима, защото сега нямаме редовен транспорт и това е проблем за хората. Има начин с джипиес системи да се въведе точен график. Когато има редовен градски транспорт, всеки ще предпочете да го ползва, а не да се чуди къде да спре колата си, даде възможно решение Здравко Димитров.

Дани Каназирева опроверга поредната лъжа на Славчо Атанасов, че при него имало транспорт. Точно по ваше време беше приватизиран и ограбен градският транспорт на Пловдив, каза Каназирева. Имаше огромен политически чадър над приватизатора на Градски транспорт, който беше член на БСП, посочи тя.

Атанасов продължи с лъжите си, че Тотев унищожил тролейбусния транспорт.

Това е категорична лъжа, казаха и Димитров и Каназирева. Точно при Атанасов бе унищожен тролейбусния транспорт, посочи Каназирева. Вие се изкарахте политическо бебе, което сега влиза в политиката, добави тя.

Здравко Димитров: Колчетата за блокирано паркомясто да се махнат

Колчетата за платено паркомясто намали драстично паркоместата, каза по темата транспорт и задръствания Здравко Димитров. Срещу 35 лева блокираш паркомясто практически завинаги независимо дали колата ти е там или не, посочи още една причина за дефицита на паркоместа в града кандидатът на ПП ГЕРБ. Дали това решение на Общинския съвет беше функционално е друг въпрос, но то беше законно, затова не го върнах като Областен управител, отговори той на поредна лъжа на Славчо Атанасов, че трябвал да спре решението.

Николай Радев: Славчо лъже, че ще намаля данъци

Славчо Атанасов заяви пред Съюза на архитектите в България, че ще тегли нов заем за Пловдив, разкри Николай Радев друга от лъжите на Атанасов и го попита:

„От друга страна заявявате, че ще намалявате данъците. Кога казвате истината?“

Ние без заем няма как да минем, призна си Атанасов.

Николай Радев се позова на социологии, които засега не били показвани, че не Атанасов, а кандидатът на БСП ще иде на балотаж със Здравко Димитров.

Ако дойдете на балотаж, добре сте дошъл, щом социологиите го показват – отговори Димитров.

Той обаче не успя да отговори ясно дали БСП ще иска ревизия на дружеството на Георги Гергов Пълдин туринвест и връщане на къщите, апортирани в дружеството, на общината. Въпросът му зададе Дани Каназирева.

Тя засече Славчо Атанасов, че умело се криел от партийния си лидер Валери Симеонов, който не се виждал в Пловдив за сметка на рамото на ВМРО, под което сега се бил прислонил. Атанасов отговори, че Симеонов е идвал на откриването на кампанията му. Тя посочи политическите му мимикрии от времето, когато стана кмет благодарение на ГЕРБ, още на втората година се прегърна с БСП и управлява с тях, после избяга депутат от партията на Христо Ковачки, сега е пак депутат, но от НФСБ и сам разбил още като кмет ВМРО в Пловдив.

Славчо Атанасов не отговори на тези въпроси.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (24)

Покажи предишните коментари
 • читател

  Имотите на д-р Стоева, преименуваната дъщеря на Славчо Атанасов... Най-интересното е, че те са придобите, докато г-ца Атанасова /преименувана Стоева/ е студентка по медицина на фона на студентските заеми, с които карат студенството си колегите й, но те нямат за баща патриот бивш кмет и районен кмет в Пловдив.
  25/6/2018г г-ца Стоева получава дарение на офис в блока на адвокатите - блока на аптека Марица до Съда - даряват баба Пена и дядо Стою - бащата и майката на Славчо;
  6/6/2016г г-ца Стоева получава дарение на двуетажна къща 90м2 с двор 500м2 в с. Скутаре от баба Пена;
  6/6/2016г. г.ца Стоева получава двуетажен магазин 65м2 на Събота пазара - дарен от баба Пена и бай Стою;
  25/11/2011г. г-ца Стоева получава дар от майка си - жената на Славчо Атанасов - 85м2 апартамент в центъра до Житния пазар.
  Само още един магазин до Аптечно до МОЛ Пловдив е собственост все още на бай Стою...

 • сиси

  за него не е трудно да лъже .той си е изпечен лъжец:

 • сиси

  той си е изпечен лъжец

 • читател

  Дебилите за Славчо Метлата: https://i.ibb.co/C1GdWyf/image.jpgот смърт за Тотев, през "поредния син на лейтенант Шмит" /в случая за по-патриотично Левски/ до закономерното дебилно искане: https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgискаме си Славчо...

 • читател

  След лъжите на Слачво е т. нар. версия за панелния войвода ала "човек от народа", притежаващ една двустайна панелка в Кючука, а скромните му родители с една панелна боксониера в Тракия. Да така, е, но към тези два панела, които наскоро Славчо и баба Пенка продадоха, трябва са се добавят и имотите на преименуваната дъщеря на Славчо Атанасов...
  Имотите на д-р Стоева, преименуваната дъщеря на Славчо Атанасов... Най-интересното е, че те са придобите, докато г-ца Атанасова /преименувана Стоева/ е студентка по медицина на фона на студентските заеми, с които карат студенството си колегите й, но те нямат за баща патриот бивш кмет и районен кмет в Пловдив.
  25/6/2018г г-ца Стоева получава дарение на офис в блока на адвокатите - блока на аптека Марица до Съда - даряват баба Пена и дядо Стою - бащата и майката на Славчо;
  6/6/2016г г-ца Стоева получава дарение на двуетажна къща 90м2 с двор 500м2 в с. Скутаре от баба Пена;
  6/6/2016г. г.ца Стоева получава двуетажен магазин 65м2 на Събота пазара - дарен от баба Пена и бай Стою;
  25/11/2011г. г-ца Стоева получава дар от майка си - жената на Славчо Атанасов - 85м2 апартамент в центъра до Житния пазар.
  Още един магазин до МОЛ Пловдив се води в патримониума на фамилия Атанасови. Заменките с МЗХ на бай Стою на земеделски имоти и т.н. и последващата им продажба на фирми и подобни операции с недвижими имоти...

 • читател

  отговори на: читател

  Мръсна руска гад-комунистическа, ти, която си домъкната в България от някой цигански пиянгурник от Коми или Сибир - без значение, след това си била изритана от него! Престани да учиш хората на демокрация, политика и да им преподаваш уроци по български език! Колкото и да се стараеш да го скриеш, руският ти акцент лъска! Там, където си живяла, без ток, вода и морал за нас са непонятни! Ние знаем кого и как да изберем! Който и да е кмет, за теб животът тук ще е приказка, в сравнение с този, в което си живяла и раснала!

 • читател

  отговори на: читател

  Смърт за Тотве... Само Левски... https://i.ibb.co/C1GdWyf/image.jpg
  Искаме си Славчо... https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg Славчо Метлата... https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpg
  Метли за 1 300 000лв от джоба на пловдивчани...

 • читател

  Баща и дъщеря... https://i.ibb.co/3Yhb44Z/image.jpg Политкомисар Славчо и психиатър-специализант прпеименувана д-р Стоева - скромни собственици на имоти за над 500 000лв:
  25/6/2018г г-ца Стоева получава дарение на офис в блока на адвокатите - блока на аптека Марица до Съда - даряват баба Пена и дядо Стою - бащата и майката на Славчо;
  6/6/2016г г-ца Стоева получава дарение на двуетажна къща 90м2 с двор 500м2 в с. Скутаре от баба Пена;
  6/6/2016г. г.ца Стоева получава двуетажен магазин 65м2 на Събота пазара - дарен от баба Пена и бай Стою;
  25/11/2011г. г-ца Стоева получава дар от майка си - жената на Славчо Атанасов - 85м2 апартамент в центъра до Житния пазар.
  Още един партерен магазин до Аптечно до МОЛ Пловдив е собственост на скромния паркетен войвода Славчо Атанасов!
  Смърт за Тотев, само Левски и https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgискаме си Славчо https://i.ibb.co/C1GdWyf/image.jpg- избирателите на татко и пациентите на керката...

 • читател

  Операция Айдуци – това име ще подхожда”, коментира лидерът на войводите Каракачанов
  ... Това заявление на сегашния зам. министър е направено по повод на скандалната продажба - едно от първите неща, който новоизбраният кмет през 2008г Славчо Атанасов прави - да продаде общинска земя на баща си - бай Стою Атанасов сергиджията, която впоследствие се превръща в ъглов двуетажен магазин от 65м2 на Събота пазара. По-късно вероятно с желание фамилията Атанасови да покрие айдушките си операции с много недвижими имоти, магазинът през 2018г е прехвърлен на праименуваната дъщеря на политкомисар Славчо и внучка на бай Стою сергиджията - тогава все още студентка а сега д-р Стоева, родена Атанасова.
  Искаме си Славчо https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpg
  Смърт за Тотев, само Левски.
  https://i.ibb.co/C1GdWyf/image.jpg

 • читател

  С грижа за хората... https://i.ibb.co/SPr8BS8/image.jpg И най-вече за имотно състояние на дъщеря си преименуваната от г-ца Славчова Атанасова на д-р Стоева. Имоти за над 400 000лв. е получила студентката по медицина и дъщеря на патриота, известен с аскетичния си живот обитател на двустаен панелен в Кючука...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм