№43 Иван Стоянов: Обновяваме парк Каменица

Автор:
Петък, 11 Октомври 2019 12:13
№43 Иван Стоянов: Обновяваме парк Каменица

Бижуто на квартал Каменица ще стане още по-привлекателно, обещава кандидатът на ПП ГЕРБ за районен кмет

Обновление на парк „Каменица“ предвижда кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ Иван Стоянов. Според него най-любимото място за отдих в квартала вече се нуждае от разширение.

„Паркът е прекрасен, но посетителите се увеличават и трябва да им създадем още по-големи удобства“, заяви Стоянов при срещата си в „Каменица“ с жители на квартала.

Гражданите приветстваха идеите му за разширение на зелените площи и изграждане на поливна система, фонтан и нова модерна детска площадка. Освен развитие на парковата среда, кандидат-кметът има намерение да осъществи календар, богат на събития – концерти и други културни прояви, фестивали на шоколада, сладоледа и още интересни инициативи.

Кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Златин Велев, Христина Кашилска, Емил Русинов, Атанас Кунчев, Пенчо Малинов и Костадин Янев също разговарят всекидневно с жителите на „Източен“, за да чуят техните конкретни предложения какво добро може да се направи.

Иван Стоянов гарантира възходящото развитие на района, ако на местните избори на 27 октомври гражданите гласуват за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.  

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • Комшията

  Стига прахте пари в тоя парк "Каменица". Ванчооо, Стоянооов оправи парковете до блока ти. Направен парк между поделението и блоковете не го поглеждате и го баталясахте . С много малко средства и няколко люлки за децата ще стане бижуто на квартала с тия големи дървета. Ще може и да краднете но ще трябва и да се вложи малко.

 • ДЕСЕН

  отговори на: Комшията

  Комшу, я си спомни какво беше положението до паметника на Радко Димитриев- останки от баничарница,парчета бетон, счупени теракоти, бордюри и тротоарни плочки.Сега на детската площадка, кято направихме, е пълно с деца, майки.А на спортна площадка до късно се играе футбол, волейбол или баскетбол.Не е нужно черногледство, да дадем на Иван Стоянов време, и после да приказваме.

 • колчо слепеца

  отговори на: Комшията

  Към комшията :ако искаш квартала да бърви, гласвай с бюлетина 43.

 • батко

  Ами парка на Богомил, страхотен е.Лесно е да се плюе ид дава акъл, но не бива да се орича и направеното от ГЕРБ.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм