Иван Стоянов зарадва пенсионерите от Каменица

Автор:
Петък, 04 Октомври 2019 14:08
Иван Стоянов зарадва пенсионерите от Каменица

Възрастните хора от пенсионерския клуб „Каменица“ вече разполагат с хладилник и компютър с камера и микрофон. Това стана благодарение на кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ Иван Стоянов. Преди дни той отиде лично да поздрави пенсионерите с Международния ден на възрастните хора и те споделиха с него, че им е нужен хладилник. Иван Стоянов пое ангажимента да го осигури и изпълни обещанието си, а на снощното тържество по повод техния празник, членовете на клуба му разказаха за мечтата си да имат компютър.
„Тъй като нашите пенсионери са много интелигентни и любознателни хора, имат богата и разнообразна клубна дейност, заедно с кандидатите на ГЕРБ за общински съветници от района решихме да ги зарадваме и с компютър с камера и микрофон“, коментира Иван Стоянов, след като днес сбъдна и тази тяхна мечта.
Кандидат-кметът е добре познат сред хората от третата възраст в квартала, тъй като и досега им е помагал и като ръководител на районната структура на ГЕРБ, и като директор на общинското предприятие „Чистота“, и като частно лице.
„Изпитвам дълбоко уважение и респект към възрастните и смятам, че те заслужават особено внимание. Ако ми гласуват доверие за кмет на „Източен“, ще реализирам конкретни проекти, които както да стимулират съхранената творческа енергия на нашите майки и бащи, баби и дядовци, така и да гарантират подкрепа за хората в нужда“, каза Иван Стоянов. ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината за местните избори на 27 октомври.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • ДЕСЕН

    ОБЕЩАНО-ИЗПЪЛНЕНО, ТАКЪВ КМЕТ НИ ТРЯБВА. СЛАВЧОВИТЕ ХОРА САМО ВЕСТНИЧЕТА НИ РАЗДАВАТ, И ОБЕЩАВАТ, ОБЕЩАВАТ.... КАНАЗИРЕВА ПЪК ИСКА ДА МЕСТИ СИРАЦИТЕ ОТ КВАРТАЛА. МАЛОУМНИЦИ. РАЗУМНИТЕ ХОРА ЩЕ СИ ГЛАСУВАМЕ ЗА СТОЯНОВ, ВЕЧЕСИ ГО ПОЗНАВАМЕ И ЗНАЕМ , ЧЕ РАБОТИ ЗА ХОРАТА.

  • въпрос

    ТОЙ Е!!!№43 ИВАН СТОЯНОВ, човекът с свестен и точен, не е като предишния лешпер

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм