Здравко Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет

Автор:
Четвъртък, 15 Август 2019 13:03
Здравко Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет

Кметът Иван Тотев остава областен координатор на ГЕРБ Пловдив

Здравко Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив.

Това реши на свое заседание днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ след като се запозна с проведени номинационни събрания за кандидати за кметове.

В момента Димитров е областен управител на Пловдив. Той е завършил Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ като бакалавър по „Спортна икономика“, след което защитава магистратури по „Психология“, „Публична администрация“ и „Финансов мениджмънт“. Димитров е награден от министъра на отбраната с медал за принос към Министерството на отбраната, а през 2015 г. е отличен с най-високото църковно отличие „Св. Апостол Ерм“. Той е и дългогодишен състезател по баскетбол, а от 1994 г. до 2007 г. президент на БК „Академик“ - Пловдив. Иван Тотев остава областен координатор на ГЕРБ в града.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (37)

Покажи предишните коментари
 • Летец

  И сега нечистоплътното ви сайтче, след октомври трябва да затваря. Никой в Пловдив не ви желае платената любов която предлагате.

 • Команден пулт

  отговори на: Летец

  Няма да затворим, нито ще ви приземим. Летете си, докато кислородът ви свърши:)

 • читател

  отговори на: Летец

  Днес отбелязваме Успение Богородично - един от големите християнски празници. Честити и благословени да са всички именици!
  ББ. Е как като ББ уж е религиозен може да номинира политическия джендър Здравко Димитров баскетболиста... Та не е ли гледал с него, трагичния мач на отбора си Левски със Здравко Димитров - футболиста - с резултата 0-7. И какво очаква - идиотите Дедев-Петров, номинирали Зико да успеят... Жалко - баба Цецка национал 2. И Славчо президент - кмет де!

 • Г.Гергов

  Благодаря на ББ. Най сетне ще се отърва от Панаирите в Пловдив и в БСП

 • Славчо Атанасов

  отговори на: Г.Гергов

  И аз благодаря на ББ, най-после пак ще стана кмет и ще вкарам другарите на др. Гергов в общината.

 • Някои

  Браво Здравко дано да си ти да направим една далавера

 • Зико

  отговори на: Някои

  Разбира се: хващат ме, но ББ не обръща внимание на простотиите ми.

  Как се грижи за държавната собственост Здравко Димитров - баскетболистът? Със заповед ДС-09-2 от 11,01,2019г. Здравко Димитров - баскетболистът в качеството си на областен управител дава под наем след търг С ТАЙНО НАДДАВАНЕ /прекрасния първи етаж от "Къщата на К. Стоилов" - бившия "Клуб на щахматиста" на ул. Съборна 21 само, ама наистина само за 350лв месечен наем за 10 години на фирма... Етажът се състои от три помещения + 1/2 идеална част от двора 177м2...
  Проста справка в порталите за недвижими имоти показват, че в Стария град за подобна цена не се отдава нищо и ако нещо има то е в комплект съжителство със стара бабичка. Възможно е старите баби да са със зелени чорапи /ако са се уредили по комунистическо/.
  Ето и самата оферта:
  "150лв месечен наем за 15м2. Предлагаме Ви стая за момиче с общо ползване на санитарен възел с хазяйка. Локацията е изключително централна, на 5 минути от Главната и на 10 мин. от Пловдивскяит Университет. Свободна е от 1-ви Октомври." Всъщност стаята се намира не в Стария град а срещу него - т.е. в Хаджи Асан махала.
  Горко на пловдивчани, ако подобен безхаберник като Здравко Димитров - баскетболиста се разпорежда с недвижимото имущество на Пловдив...

 • Тодор Ковачев

  отговори на: Зико

  Далаверката е дребна, но класна... https://ibb.co/6YFCQ3z. А имотът впечатляващ. "Пулпудева - Т" ЕООД е доволна.

 • читател

  отговори на: Зико

  https://imgur.com/a/oKmuvSl"Малка спретната къщурка, с две липи отпред"... В Стария град по време на Пловдив ЕСК 2019г. за 350лв на месец. Ашколсун Зико. Явно дипломата ти по финансов мендижмънт /която се води че имаш/ - хахаха е расла под натровения от брат ти орех...

 • читател

  отговори на: читател

  https://i.imgur.com/fVarlbo.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм