Кървава телеразправа с едно объркано момче

Автор:
Неделя, 16 Юни 2019 08:37
Кървава телеразправа с едно объркано момче

Днес за пореден път се убедих, че няма по-големи комунисти от тези, които работят в софийските телевизии. Без да им пука с поведението си поставиха на дръвника главата на едно дете и на неговите честни и почтени родители. Без дори да знаят причините, заради които то е направило грешните стъпки. И още по-лошо - без да му се даде възможност да прогледне. Така, както винаги са го правили. Защото това е тяхната философия на живот. А примерите са безбройни.

За съжаление напразни останаха призивите на честните българи, на всички онези, които са призвани да се грижат за хората и сигурността на държавата, да се спре с анатемосването на това дете. Защото безгрешни хора няма, но и тези, които са сбъркали, имат право на нов живот. Още повече, че пред този 16-годишен ЧОВЕК бъдещето тепърва предстои. И затова ме е страх от такива срамни патриоти, които за няколко стотинки по-голям хонорар са готови да вземат скалпа на едно дете. И съм сигурен, че тези канибали не ги вълнува нито морал, нито любов, нито дори омразата.

В същото време те не се притесняват да слагат дебели ламарини на задниците си, когато трябва да кажат някои неудобни неща за високопоставено политическо джудже. С предимство от БСП. Палячовци, които са много по-вредни за държавата отколкото сбъркалото посоката момче.

И тъй като обичам да разчитам на фактите ще попитам "париотично настроените" журналисти. Защо, неуважаеми дами и господа, нито веднъж не реагирахте, когато Румен Радев поголовно оплюваше и продължава да оплюва България и българите. Защо не разровихте как Елена Йончева има толкова много имоти и защо е обвиняема за пране на пари, за което има документи. Защо не проявихте сериозен интерес, свързан с приватизацията на "Техноимпекс", която е дело на Корнелия Нинова. Проверихте ли къде са изчезналите пари от касата на БСП. Защо подминавате огромните скандали, които тресат червената чума. А те са толкова много и спъват развитието на страната.

Да, знам, че някои мои "приятели" ще кажат, че политизирам проблема. Но за мен всичко онова, което са вършили червените кхмери на БСП, като са съсипвали държавата ни, и искат отново да я яхнат, по нищо не се различават от ИДИЛ.
Накрая искам да изкажа най-сериозното си уважение към всички ПЛОВДИВСКИ МЕДИИ, които застанаха на правилната страна и показаха, че са истински българи.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм