Зет пробвал да заколи тъста си жали 4 г. затвор

Автор:
Понеделник, 11 Февруари 2019 18:07
Зет пробвал да заколи тъста си жали 4 г. затвор

Зет от хисарското село Мало Крушево, който се опита да пререже гърлото на тъста си, обжалва присъда от 4 години затвор пред Апелативен съд.

Пловдивският окръжен съд го е признал за виновен, в това че на 13.02.2018 г. след битов скандал в село Мало Крушево е нападнал с нож бащата на жена си Паун Б. като му нанесъл прорезна рана във врата.

Във въпросния ден Димитър пиел на втория етаж в дома си, докато на долния етаж били жена му и родителите й. По едно време мъжът започнал да тропа с крак по пода на стаята, за да извика жена си.

В същото време тя се опитвала да приспи детето, но заради шума, който вдигал баща му, то непрекъснато плачело. Тъстът се качил горе и предупредил зет си да не вдига шум, за да приспят бебето, което на всичко отгоре било болно.

Димитър обаче се нахвърлил на Паун и го заблъскал да излиза от стаята с викове: “Махай се оттук!“.

Тъстът отвърнал, че няма право да го гони, защото къщата не е негова собственост. Ядосан Димитър го заплашил с думите: „Аз, ей сега, ще те заколя!“. Грабнал ножа, който се намирал на печката, и го ударил по шията, като му причинил порезна рана.

Пияният зет се опитал да нанесе още два удара на тъста си във врата и корема, но не успял, тъй като бащата на жена му се отдръпнал, измъкнал ножа от ръката му и го счупил.

На място пристигнал медицински екип на Спешна помощ, повикана била и полиция. По делото са били разпитани свидетели, изготвени са експертизи и др.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм