Общината осигурява безплатна минерална вода

Автор:
Общината осигурява безплатна минерална вода

Община Пловдив осигури безплатна минерална вода за жителите и гостите на града в най-горещия ден от началото на годината. Със съдействието на една от най-големите бутилиращи компании "Михалково" бяха раздадени над 1200 литра минерална и газирана вода в обедните часове и ранния следобед.

„Пловдив по традиция е едно от местата в страната с най-високи температури. Лекарите препоръчват в горещите дни да се приемат повече течности, затова благодаря на компанията, че откликна незабавно на поканата ни и с нейна помощ хиляди пловдивчани и гости на Пловдив понесоха малко по-леко нетърпимата жега днес“, коментира кметът Здравко Димитров.

Той допълни, че кампанията за осигуряване на безплатна вода ще продължи и в бъдеще, ако отново има дни, в които термометрите отчитат екстремно високи температури.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    ГЕРБ да даде вода и на протест-дебилите - 20 идиота, които всяка вечер искат незнайно какво - оставки на правителство и Гешев няма да има, това и първокласниците го знаят. И най-добре да я излеят върху прегрелите луди кратуни на протест-дебилите на Черепа.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм