Доган отказа НСО: Радев избра да пази Христо Иванов

Автор:
Събота, 11 Юли 2020 15:39
Доган отказа НСО: Радев избра да пази Христо Иванов

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът от партията Делян Пеевски се отказват от охраната си от НСО. Това научи NOVA.

„Не съм запознат в детайли, но това, на което силно се надявам, е животът и здравето на г-н Доган и г-н Пеевски да бъдат в безопасност, защото не ми се мисли какво може да стане”, коментира в ефира на NOVA кметът на Белица Радослав Ревански.

„Както винаги, г-н Доган и г-н Пеевски са хора, които могат да вземат решения – важни за страната. Могат да носят политическа отговорност. Решението е изцяло тяхно”, добави Илхан Кючюк.

В позиция от Движението за права и свободи заявяват: "Ахмед Доган и Делян Пеевски се отказват заради недоверие в принципала на службата, който употреби политически НСО и го компрометира. Радев избра да пази олигарсите и крадците на Прехода и хора като Христо Иванов".

За сблъсъците на плажа в лесопарк Росенец днес и уволнението на шефа на Областна дирекция на МВР Бургас - в ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Бомбето Радев влезе в самоубийствен свредел, от което ще излезе или на 4-ти км, охраняват от НСО хахаха, с любимия си разузнавателен китайски дрон, или ще емигрира в любимата си Русия при ген. Решетников.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм