Сигналите до омбудсмана - само онлайн

Автор:
Понеделник, 16 Март 2020 15:03
Сигналите до омбудсмана - само онлайн

В изпълнение на Заповед № 20ОА-513/13.03.2020 г. на Кмета на Община Пловдив с оглед необходимостта от предприемане на действия и въвеждане на мерки на територията на Община Пловдив за профилактика на заболявания от грип и тежки остри ресипраторни инфекции, в условията на епидемично разпространение на COVID-19 (коронавирус) и с цел избягване на струпване на много хора в затворени пространства, Общественият посредник на територията на Община Пловдив преустановява приема на граждани на място на адрес: гр. Пловдив, ул. „Авксентий Велешки“ 20, ет. 1 (сградата на Общински съвет – Пловдив).

Временно се прекратяват и изнесените месечни приемни в районните кметства.

Прием на граждани може да става само по изключение и спешна необходимост по определен ред, спазвайки правилата на разумно и безопасно поведение, но няма да се допускат лица с грипоподобна симптоматика.

Институцията на Обществения посредник продължава да работи като приема сигнали, както следва:

Ø По електронен път чрез уебстраницата: http://ombudsman-plovdiv.com

Ø По електронните пощи: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ø На телефони: 032/600554; 032/600555; 032/600552

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм