Иван Стоянов откри детски футболен турнир

Автор:
Вторник, 03 Март 2020 14:02
Иван Стоянов откри детски футболен турнир

В празничния ден кметът на район Източен“ Иван Стоянов даде старт на детския футболен турнир, организиран по повод юбилейните годишнини на Частната гимназия „Стоян Сариев“ и Частното основно училище „Бъдеще“.

В модерните зали на спортния училищен комплекс се състезават 7 отбора от набори - момчета , родени през 2012 и 2013г. Управителят на училищата Георги Сариев откри турнира, а известния с футболните си пристрастия районен кмет пожела на момчетата да играят смело и технично и даде първия пас от централната линия на първия двубой между отборите на „Ботев-2002“ и спортния клуб от гр. Берковица.

В оспорваната надпревара победиха момчетата от Пловдив с 6:2, но всички получиха заслужени аплодисменти за отличната си игра.

Двубоите продължават през целия ден, а награждаването на призьорите е от 16.30ч.Участват отборите на ФК Арда Кърджали, ФК Берковица, ФК Ботев 2002, ФК Тракия Пловдив, ПФК Марица Пловдив, ФК Граничар 1921 Свиленград и ФК Марица-Кесов-Марково.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • Васкес

    Ф. К.,, ВАСБЕРК,, - БЕРКОВИЦА, СЕ НАЛОЖИ НАД Ф. К.,, БОТЕВ,, С 3:2..КОРЕКЦИЯ МОЛЯ... НЕ МАЛОУВАЖАВАЙТЕ ТРУДА НА ДЕЦАТА, БЪДЕТЕ КОРЕКТНИ!!!

  • Зрител

    Публикацията е точна- Ботев се наложи над Берковица в първия мач в залата на ІІІ етаж. Но и децата от Берковица играха много добре

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм