Киро Добрев: Конят на Корнелия е куц, а и го няма

Автор:
Неделя, 01 Март 2020 18:33
Киро Добрев: Конят на Корнелия е куц, а и го няма

Винаги трябва да има едно гневно пиле, което да разбива системата. Това заяви заместник-председателят на БСП Кирил Добрев през bTV.

За днешния 1 март на сакото си бе с мартеница с Angry bird (гневното пиле) и обясни, че от 4 години било традиция да го закичват с тази мартеница.

Самият той иска столетницата да се модернизира. Заместникът на Нинова изтъкна, че ръководството е допуснало неволна грешка със спуснатите указания към организациите за провеждането на изборите за лидер.

Трябва да сме съсредоточени върху посланията и политиките, заяви Кирил Добрев. Апаратната зараза е по-сериозна от коронавируса, критикува той. Две години апаратна работа на Позитано 20 заличавали образование в Сорбоната, по думите му.

Кирил Добрев изтъкна, че стои зад лидера на партията. Между 15 и 20 март той ще обяви дали ще се бори за лидер. Корнелия Нинова нямала основание да се страхува от него, защото често я е спасявал от нея самата.

Какво значение има кой ще яхне коня, когато конят е куц, а на места и кон няма, захапа той.

В тази кампания и аз ще слушам, обяви заместник-председателят на левицата. За него не е важен този, който има най-много номинации, а този, който може да покаже, че след ГЕРБ може да е по-добре.

Не е важен председателят, важна е целта, смята Добрев. Той иска лидер, който събира, а не разделя.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • читател

  Кранта върху кранта... https://pik.bg/f/gallery/195/8a497501af828b59e3232d350d1dff8c.jpg

 • Радостина

  отговори на: читател

  Кранта върху кранта - Жана Д' арк е спасение! Грешките и са много по-малко от на тези, които разсипаха България! Умна е, хитра е, силна е! Това и трябва на държавата в момента, а не Боко-тъпоко-мутроко!

 • Славка

  отговори на: Радостина

  И мисля така, https://i.ibb.co/8cX4HR4/2.jpgс дебилната си бетонна кратуна, Радостина. https://i.ibb.co/vs1gMdx/image.jpgИскаме си Славчо Метлата и https://cache2.24chasa.bg/Images/Cache/934/Image_4899934_126.jpgМадам Лъжа!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм