Симеонов: Спрете да купувате талони и съдете Божков

Автор:
Петък, 07 Февруари 2020 11:39
Симеонов: Спрете да купувате талони и съдете Божков

Българите да спрат да си купуват талони, защото спирането на продажбата им става след обнародването на закона за хазарта следващата седмица.

Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов след окончателното и без дискусии приемане на промените в Закона за хазарта на второ четене днес.

Очакваме следващата седмица законът да бъде публикуван и да се прекрати и изземат всички талони от всички места, където в момента се продават, освен тези на спортния тотализатор, уточни Симеонов.

По думите му печалбите могат да бъдат получени по силата на общите правила на игрите, в които са участвали хората.

Променихме закона, тъй като решихме, че не е редно държавата да се меси в тези частно-правни отношения. Всички, които имат да получават награди, могат да предприемат съответните мерки, да си ги потърсят или да заведат дела, за да ги получат. Тъй като парите от тиражите са събрани, печалбите са базирани върху общите приходи от съответния тираж, така че всеки заинтересован има правно основание, има и пари, които са събрани, за да си получи той печалбата, каза Симеонов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

 • читател

  Тъп, по-тъп, най-тъп. Черепа! https://i.ibb.co/8cX4HR4/2.jpgИскаме си талоните, искаме си Славчо, искаме си Слави учиндолски!

 • читател

  Браво на Валерката Симеонов! Ееех, такъв човек ни трябва за Министър-Председател! Да е жив и здрав и това може да стане някой ден, когато се отървем от синята чума, а поразиите от тяхното управление да не са фатални!

 • читател

  отговори на: читател

  Славке, дебилко,https://i.ibb.co/8cX4HR4/2.jpg търчи в София при Копейкин и малоумници, заръгната като останалите дебили с националния флаг! https://pik.bg/f/gallery/355/25e0d2364ef23db18fe706a8012a7ac0.jpg - дебилка от днешния протест на Копенкин и отрепки. https://cache2.24chasa.bg/Images/Cache/170/Image_7696170_126.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм