Изнасилвач на дъщеря си - зад решетките

Автор:
Четвъртък, 06 Февруари 2020 15:14
Изнасилвач на дъщеря си - зад решетките

Пловдивският апелативен съд потвърди определение на Окръжен съд – Стара Загора, с което спрямо С. В. е оставена в сила най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ и е отхвърлена като неоснователна жалбата на обвиняемия.

На С. В., който е задържан през юли месец 2019 г., са повдигнати обвинения за това, че в продължителен период от време от 2014 г. до 2019 г., е извършвал блудствени действия и се е съвкупявал с рождената си малолетна дъщеря, когато е била под негов надзор, тъй като с майката живеят разделени от години.

Съдът прецени, че от събраните до момента доказателства, обоснованото предположение, че С. В. е съпричастен към деянията, в които е обвинен, не е разколебано, а дори е надградено с още доказателства от разпити на свидетели, психологични и психиатрични експертизи, както на пострадалата, така и на обвиняемия.

По делото са налице данни за опити за въздействие върху момичето от страна на близки на обвиняемия. За това съдът прецени, че при една по-лека мярка, С. В. може да се опита да въздейства на дъщеря си и има опасност да извърши престъпление против правосъдието.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм