Бургазлия фучи със 127 км по булевард в Пловдив

Автор:
Четвъртък, 23 Януари 2020 09:46
Заснетата на камера скорост на автомобила Заснетата на камера скорост на автомобила

Само ден след като влязоха в сила новите санкции за водачите, които не спазват максимално допустимата скорост в населени места, служителите на "Пътна полиция" - Пловдив извършиха множество "заснемания" по булевардите в града.

Камерите на униформените уловиха шестима " рекордьори", които ще останат без шофьорски книжки за следващите 3 месеца и ще понесат парична санкция.

С най-голямо нарушение сред "заснетите" се оказа шофьор от Бургас, който премина с Шевролет през пловдивски булевард със 127 км/ч при ограничение от 50.

Други фрапиращи нарушения се установиха при водачи на пловдивски автомобили със заснети 118 и 117 км/ч. Три моторни превозни средства са се движили със 108 км/ч.

Според новите санкции, ако превишим скоростта в населени места с над 50 км/ч - глобата е 700 лв, за всеки следващи 5 км/ч превишаване над 50 км/ч глобата се увеличава с 50 лв., три месеца без книжка и 16 точки.

Пътна полиция призовава шофьорите да бъдат толерантни на пътя и с действията си да бъдат отговорни към останалите участници в движението.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм