Симеонов: Отде да знам ще се разпаднем ли?

Автор:
Вторник, 14 Януари 2020 17:38
Симеонов: Отде да знам ще се разпаднем ли?

Отде да знам ще се разпадне ли коалицията? Така Валери Симеонов отговори на журналистически въпрос стабилна ли е коалицията след днешните консултации при премиера Бойко Борисов кой да наследи уволнения министър на патриотите Нено Димов, който е и в ареста.

Димов, който е от квотата на ВМРО, е обвинен в безстопанственост заради водната криза в Перник.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов пък бил видимо ядосан, понеже считал Димов за изкупителна жертва. Отгоре на всичко ВМРО настоявало то да си излъчи човек на мястото на арестанта и този човек да бъдел Ревизоро, макар да нямал грам понятие от екология, язовири и чист въздух.

Борисов обаче все още не бил решил дали да назначи Ревизоро за министър на околната среда и водите, а утре заминава на посещение в Египет.

Това съвсем ядосало Каракачанов, а Симеонов гледал сеира на коалиционния си партньор, който вече дал две жертви в борбата - арестувания бивш шеф на Агенцията за българите в чужбина, обвинен в търговия с 40 хиляди български паспорти на макенодски граждани, и сега - Нено Димов.

Като се прибавело към това и пиянската изцепка и отнетата шофьорска книжка на евродепутата Ангел Джамбазки, ясно било, че войводите пуснали най-много кръв дотук.

Самият Симеонов обаче също получи тежък нокдаун след скандала му с майките и се наложи да освободи министерското си кресло.

Така резултатът НФСБ - ВМРО в малката коалиция бил 1:3 жертви.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм