Простреляха в краката изверг изнасилил и убил дете на 7 г.

Автор:
Петък, 16 Август 2019 12:09
Мартин Трифонов преди няколко години Мартин Трифонов преди няколко години

Полицията залови след целодневно издирване 21-годишния Мартин Трифонов, заподозрян в гнусното изнасилване и отвратително убийство на 7-годишната Кристин.

Той е бил задържан край селото и е бил прострелян в краката при опит за бягство. Няма опасност за живота му.

Момиченцето от сливенското село Сотиря, което дори не е навършило още 7 години, е ходило на детска градина до края на май.

След това била отписано.

Окървавеното и покрито с кръвонасядания тяло на малката Крис е било намерено от дядо й, който заедно със съседка я търсил първо по улиците, а после и по деретата,след като тя не откликнала на мнокогракстните ме призиви да дойде на обяд.

Телцето на детето било открито към 14,00 часа в четвъртък под един от мостовете над дере в село.Дрешката.

Дрехите й била разкъсани, а следите от удари били на всяка част огт тялото й.

Детето все още било живо и веднага откарано с линейка до ЦСМП – Сливен,а от там  в МБАЛ Д-р Иван Селимински, но след час починало.

Целият полицейски състав, жандармерия, гранични полицаи, планински спасители и служители на държавното горско стопанство са били включени в спешна операция по издирването на заподозрения в извършеното брутално убийство Мартин Трифонов, съобщи главния секретар на МВР Ивайло Иванов, под чието персонално ръководство е тя.

Заподозрения е с асоциално поведение, има множество регистрации за кражби, м.г. е изтърпял присъда за блудствени действия.

Претърсва се огромен периметър, включително и с полицейски кучета.

Младежът не е местен, живее при родителите си във вилната зона, но често идва тук, карал се с младежите от селото, даже заплашвал децата на детската площадка.

Родителите на детето нямали постоянна работа, но били трудолюбиви и от време на време се хващали временно в дърводобива и по частни домове.

В разследването са включени  и специалисти от  Института по психология – МВР за изготвяне на профил на заподозрения. Полицията работи и с други лица от криминалния контингент с цел да бъде изчистена тяхната съпричастност към тежкото престъпление.

Според жители на Сотиря Мартин набелязал Криси докато тя си купувала сладолед от магазина на центъра на селото в четвъртък, а той пиел бира на близкото барче.

Той даже оставил бутилката недопита и тръгнал подир хлапето.

„Издирваният е осъждан за блудство, изтърпял е наказание в затвора, но не мога да кажа дали това е станало миналата или по-миналата година. Безработен е, няма данни да е зависим от наркотици, асоциална личност е, но може да носи отговорност за постъпките си.“, уточни говорителят на сливенската окръжна прокуратура Ваня Белева.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм