Сестра Галева искала мутрите й да са вън

Автор:
Неделя, 02 Август 2020 06:09
Сестра Галева искала мутрите й да са вън

Мая Манолова, известна като сестра Галева покрай близката си връзка с избягалите от правосъдието в чужбина дупнишки мафиоти братя Галеви, с черна маска с бял надпис "Мутрите вън!" в стил боцман на пиратски кораб, се появи пред дома на премиера Борисов начело на майки от "Системата ни убива".

Там Манолова стовари черни чували пред къщата на Борисов, в която живеят и внуците му, и дъщеря му, и зет му.

По повод хулиганската акция на сестра Галева, пиарът на ГЕРБ Никола Николов написа на профила си във Фейсбук:

Колко гнусно, долно и нагло трябва да са пропили душата ти, за да отидеш пред дома на някого и да тероризираш децата и внуците му?! Всички знаем какво означава да изпишеш нещо върху черни чували пред дома на човек. Мая Манолова, днес ти мина всички човешки граници! "Системата ни убива", от днес вие не сте организация със социални искания, а политическа шпицкоманда за терор на хамелиона Мая Манолова. Това коментира в профила си във Фейсбук пиарът на ПП ГЕРБ Никола Николов по повод акцията на майките от "Системата ни убива" пред дома на премиера Борисов в Банкя. Днешната ви нагла акция пред дома на Бойко Борисов връща България към едни мракобесни времена, срещу които поколения българи се борим и до днес. И не, няма да позволим на хора като вас да диктуват дневния ред на България чрез заплахи, терор, блокади и хулигански действия. ,,Уважавам правото на всеки да протестира, но по мирен и демократичен начин! Всичко останало е опит на анархията да поругае правовия ред и демокрацията.

Преди да стовари черните чували в Банкя, сестра Галева запали купища изборни протоколи пред ЦИК в поредна хулиганска акция, ревейки срещу изборния закон, в който участие има самата тя.

През нощта пък - след 22 часа бусът на майки на деца с увреждания с надпис Системата ни убива, с който дойдоха пред дома на премиера, предизвика напрежение между протестиращи и полицаи.

Това стана след като органите на реда не допуснаха бусът да премине кръстовището на булевардите Васил Левски и Цар Освободител.

Превозното средство бе обградено от плътен кордон полицаи, които не допускаха никой до превозното средство.

Полицаите са обяснили, че нямат право да допускат никого, тъй като има забрана за движение.

Поведението на гражданите на моменти е агресивно към полицаите.

Главно действащо лице в тази ситуация отново бе бившият омбудсман Мая Манолова.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм