Цветелина омъжва щерка, Бойко става дядо

Автор:
Вторник, 04 Ноември 2008 16:57

ImageImageСтоличният кмет ще става дядо, съобщи сензационната преса. Всъщност Веселина, която е по-малката дъщеря на приятелката на Бойко Борисов - Цветелина Бориславова, ще се омъжва. Девойката щяла да се врече във вярност на богат бизнесмен, един от управителите на "Балкан стар" - фирмата, внасяща марката Мерцедес у нас.

Бойко Борисов е само на 49 години. Преди да се влюби в Цветелина Бориславова на автомивка, той има брак с лекарката Стела, от която пък има дъщеря Венета. Сега Венета е при майка си в САЩ. Бориславова пък има разтрогнат брак с бизнесмена Стефан Абаджиев, от когото има две дъщери - Ралица и Веселина.

Ралица е магистър по обществени науки. Завършила е в САЩ и дълго време е работила в една от фирмите с баща си. Бъдещата булка Веселина пък живее при майка си Цветелина у нас. Тя е завършила швейцарски колеж, а после и вътрешен дизайн в Италия.

Бившият съпруг на Цветелина Бориславова пък е син на Иван Абаджиев, бивше величие от времето на Тодор Живков. Според осведомени, той живеел в САЩ с бившата половинка на Бойко Борисов - Стела.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм