8 швейцарци слушат реч на Радев, Десислава - по жилетка

Автор:
Сряда, 27 Февруари 2019 09:34
8 швейцарци слушат реч на Радев, Десислава - по жилетка

Точно 8 швейцарци са слушали речта на президента Румен Радев по време на посещението му в страната на шоколада миналата седмица, пише ПИК. Това става ясно от кадри, разпространени от пресцентъра на държавния глава. Те са от пресконференцията с швейцарския му колега Ули Маурер след пленарните разговори между двете делегации.

Малко повече интерес е имало към Радев и съпругата му Десислава на срещата с българите, живеещи там. Радева го придружава на всички воаяжи по света, защото, както самата тя призна в свое интервю преди време, това е едно от удоволствията да е президентша - да пътува по света.

На срещата Радев не пропуснал да отправи критики към властта у нас. От снимките на кабинета на президента и там обаче ясно се вижда, че присъствието на желаещи да се видят с него е доста рехаво.

За срещата с представителите на българската общност в Берн пък Десислава Радева бе избрала тъмно облекло - сива блуза с черна жилетка, които контрастираха на ярките рокли за официалния повод, избрани от сънародниците ни.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм