Движение за напреднали хвърля милиони за тв и билборд реклама

Автор:
Понеделник, 27 Октомври 2008 11:31

ВМРО глътна вече два горчиви хапа, дадени му от Лидер

Автор plovdiv-online

ImageЕнергийният бизнесмен, спряган за близък до ДПС и вдъхновител на партия Лидер, Христо Ковачки, развърза торбата с мангизи за мощна политреклама на новосформираната коалиция „Движение напред” (Лидер, ВМРО, ЗНС). 8 месеца преди изборите за парламент кампанията на Движението стартира с тв клипа "България има нужда от "Движение Напред". Той се върти в праймтама на bTV, GTV, "Планета", "Европа" и още 60 регионални телевизии. Хвърлени са поне 5-8 милиона вече. Отделно са пазарени над 150 билборда в цялата страна, пише Стандарт.

Според Стефан Личев, шеф на Земеделски народен съюз, присъдружен партньор в Движението, целта е да бъдат трета политическа сила като изместят Атака и ДПС.

От Движението за напреднали пазят в тайна кой къде ще води списъка с кандидат-депутати. Според Стандарт обаче Лидер ще лидира София, Пловдив и Варна, ВМРО, макар да е най-силно тъкмо в Пловдив, било глътнало хапчето. На Каракачанов се дават Русе и Благоевград, земеделците са пратени в Бургас и Ямбол. ВМРО глътна и друг горчив хап, след като лидиращата формация в Движение за напреднали заяви, че е съвсем възможна следизборна коалиция с ДПС. Това заяви дясната ръка на Христо Ковачки в партийното строителство доц. Мария Пиргова, която написа програмните документи на Лидер.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм