Бразилец води курс за хотелски аниматори

Автор:
Четвъртък, 12 Април 2018 12:26
Бразилец води курс за хотелски аниматори

От 19 април в Младежки център Пловдив стартира професионален курс за аниматори в 4 и 5-звездни хотелски комплекси за младежи от 16 до 29 г.

Известен бразилски хореограф, актьори, танцьори и треньори ще подготвят младежите за забавното предизвикателство. Курсистите ще придобият умения да водят спортни турнири и детски мероприятия, шоу програми и дискотеки, арт ателиета и занимателни игри, танцови и театрални атракциони, модериране на тиймбилдинг и др. Първата група аниматори вече получи сертификатите си и младежите се готвят за летния сезон.

Курсът е четиридневен и ще се провежда целодневно, като в реална ваканционна среда. Обучението по анимация ще даде на младежите увереност при комуникация с различни хора, умения за презентиране, възможност за изява на личните таланти и креативност, подобряване на уменията по чужд език, нови приятелства и възможности за пътешествия и най-вече усвояване на нова професия и възможност за активна заетост в сезона в реномирани хотели и ризорти у нас и в чужбина.

Партньор на Младежки център Пловдив в обученията е фирма Фън Ауторити- Action Team- една от първите компании за хотелска анимация в страната и лидер с 12-годишен опит във водещи хотелски комплекси в България, Гърция, Кипър и Испания.

Курсовете са за младежи от 16 до 29 г., местата са ограничени. За повече информация и записване: 0888 900676 и https://www.facebook.com/events/2453307274895078/

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм