Алис Крайчева и Ути Бъчваров се наливат и плющят в шоуто на БНТ

Автор:
Неделя, 14 Септември 2008 17:30

Безобразието на гърба на народа мина всякакви граници, окупирайте държавната телевизия!

Автор Антон Баев

Image
Алис на 3 чаши пиемонтско
По обяд шоуто на Димитър Цонев – Пъпеша, по БНТ „В неделя с...” достигна дъното. Чрез директна връзка със скъпарския ресторант „Крим” Пъпеша влезе в задълбочена дискусия пиемонтското или тосканското вино е по-добро. Опоненти му бяха Алис Крайчева, вече на три чаши пиемонтско, и чревоугодникът Ути Бъчваров – на няколко порции морски деликатеси, плюс 2х3 чаши пиемонтско.

Пъпеша като заклет винар не изтрая и нареди от складовете на НДК, където се помещава суперскъпарското студио за собственото му шоу, да му донесат в студиото червено вино, защото пиел такова. Крайчева изфъфли, че не употребява южноафрикански вина, а само италиански бели, може и български. Ути повика обутия в маратонки италиански готвач на „Крим” Джани, който обясни какво ядат двамата му гости пред очите на целия български народ, плащащ безумно тъпото, арогантно и безвуксно шоу на БНТ. Джани подробно разказа направата на скаридите, бялата риба, лимоновия и зехтинов сос, пастата отгоре, пък за десерт щял да тъпче Алис, която иначе била на диета, с касапина с бадеми. Алис едва не се оригна, но подчерта, че ще изяде касапината, макар да е на диета от 40 години. Брей, как минават в хапване и пийване за сметка на народа тия годинки, бе!

Image
Ути лапна рибата
По-просташка продукция дори турбофолк телевизиите у нас не бяха измисляли. Минути по-късно взеха да се вдигат и тостове в стила „Нашата маса поздравява вашата маса!” и „По-близо до масите!”, какъвто бил призивът през 1929 година в Съветския съюз по спомени на Ути Бъчваров. Ами той призивът е на възрастта на Васа Ганчева, чиято температура не й позволила да се натъпче и напие за сметка на данъкоплатеца в „Крим”, разбра се още от водещия на тъпнята Димитър Цонев - Пъпеша.

Опиянената бивша манекенка Крайчева пък се изцепи, че за такова предаване е мечтала 40 години, това е най-хубавото предаване и всичко е шест, браво Митко! Така си изпроси и следващо участие от друг елитен ресторант следващата неделя.

В този миг в студиото влезе Киро Гардероба, пловдивският зам.-министър на образованието, който тутакси получи празна чаша след заповедта на Пъпеша към персонала: „Дайте една чаша вино на зам.-министъра веднага!” Последва оливане пред ошашавените ученици в залата. Пъпеша възкликна: „Я, колко ученици! Айде сега да се чукнем пред тях за първия учебен ден!”, стана на крака и чукна чаша с Киро Гардероба.

После влязоха три скромни женици с домашна пита „Да е наслуки!”, а Пъпеша отлепи яко парче и го даде на соло китариста на оркестъра, като го накара хем да яде, хем да свири!

Връщайки се обратно на канапето, вече позачервил бузи, Пъпеша погледна часовник и възкликна: „А, няма да ни обвинят в битов алкохолизъм! Часът е 13.45!”

„Всички вече пият и ядат!”, каза пък чревоугодникът от „Крим” Ути Бъчваров.

Превъртете канала, не, престанете да плащате на БНТ, нека бъде окупирана тази държавна хранителка на дембели, имбецили, простаци и бивши куртизанки!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм