ГЕРБ Пловдив отбеляза 10-годишен юбилей

Автор:
Неделя, 04 Декември 2016 13:28
ГЕРБ Пловдив отбеляза 10-годишен юбилей

Структурата на ПП ГЕРБ в Пловдив-град отбеляза тържествено 10-тата годишнина от основаването на партията.

Пред около 500 членове областният координатор и кмет на Пловдив инж. Иван Тотев предаде поздравленията на председателя и заместник-председателя на партията Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

„Важно е да бъдем заедно в този символичен за нас ден.  Тук има много хора, с които бяхме на учредителния конгрес в НДК 2006 г., през много кампании сме минали заедно. През тези години в Пловдив ГЕРБ успя да се наложи като един  фактор в местната политика. Да печелиш доверието на хората е много задължаващо и много отговорно”, заяви в обръщението си областният координатор и кмет на Пловдив инж. Иван Тотев.  Той подчерта, че партиите съществуват заради политиките, които провеждат и допълни: „Тези 10 години от една страна са плод на всички, които работим, а от друга страна на това, че хората приемат нашите политики и продължават да гласуват за ГЕРБ”.

„Вярвам, че и през следващите години по същия начин ще провеждаме политики за хората и ГЕРБ ще продължи да играе ключова роля в управлението на България и на Пловдив. Предизвикателства винаги е имало и ще има, винаги има от какво да се поучим, да си направим изводите. ГЕРБ  вече трайно участва в политическия живот на страната. Това са големите партии”, каза още Иван Тотев.

„Създадоха се много семейни двойки, родиха се деца в ГЕРБ. ГЕРБ стана много повече от партия, ГЕРБ стана част от живота на много хора”, заяви  областният координатор и кмет на Пловдив инж. Иван Тотев.

На празника присъстваха народните представители от ПП ГЕРБ от 16-ти и 17-ти МИР, общинските съветници, районните кметове от ПП ГЕРБ от Община Пловдив, както и на други общини в областта.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • г-жа Бандерова

  Ние,обикновените и отрудени сподвижници не бяхме удостоени с покани,но това няма да изтрие ГЕРБ от сърдцата ни!Хвала!

 • Аман от нахални

  Бандерова, професионален опит се изисква, за да те поканят на софрата! На тези хора целият професионален път е минал край софрите през последните десет години - ти къде се слагаш?

 • annimen

  "...Изграждането на три нови бежански центъра и трансформацията на един транзитен център са част от ангажиментите, поети от кабинета "Борисов", твърди Илияна Йотова.Ангажиментът е поет срещу получаването на европейска помощ за защита на границите, заяви в студиото на bTV избраната за вицепрезидент Илияна Йотова, като се позова на официален отговор на ЕК.От позицията на Брюксел се разбира още, че обявените от премиера в оставка 160 млн. евро помощ всъщност не са 160, а 112, от които 10% са национално съфинансиране. По-голямата част от парите отиват за комуникационно оборудване и друга техника, но 19 млн. са специално за центровете.18.9 млн. евро от договорените пари ще отидат за строежа на лагерите...."

 • Георги

  С малка доза носталгия си припомням 2006 година. Тогава се създаде тази партия и много ит хората, които вложиха време, енергия и лични средства, вече или не са членове или просто не са добре дошли на подобни чествания. За огромно съжаление идеалите от 2006 година бяха погребани. ГЕРБ и герберите, които сега празнуват, изоставиха и загърбиха безвъзвратно идеята за прозрачно, честно и открито управление. Да, това беше първопричината, поради която в Пловдив и в много други градове и села на България се създаде ГЕРБ. За съжаление, още когато "замириса" на власт, в далечната 2007 година, "мръсната пяна" изплува отгоре. Идеала беше заменен от грубата реалност и постепенно, всички влезли в ГЕРБ с почтени намерения, бяха отстранени. Може би има все още останали и честни хора в тази партия, но те или са "изтикани" встрани от управлението или са безкрайни наивници. 10 - те години на ГЕРБ превърнаха партията в чисто комерсиален проект. Всичко което се случва, от най - високото до най - ниското ниво, е пропито с лични материални интереси. На национално и на местно ниво се реализират проекти, харчат се безогледно публични средства и резултатите са "видими", но не за хората, а за част от партийната плутокрация. Последната (партийната върхушка на ГЕРБ) е здраво окопана, завземайки всички ръководни постове за "вечни времена" и недопускайки и най - малката мисъл за демократичност. Всеки, който се осмели да има собствено мнение бива отстранен, оплют и заклеймен.
  Оттук насетне, за ПП ГЕРБ ще се говори като за мъртвите, т. е. или хубаво или нищо!

 • И аз бях от тях

  Браво Георги за коментария! Останаха прости послушни атрибути!ГЕРБЕРАСТИ! Вече са Минало свършено време!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм