Ретрошоу Kееp It Rollin

Автор:
Сряда, 16 Ноември 2011 12:21

plovdiv-online

ImageАмбициозен проект под названието Keep It Rollin ще представят Pell Mell Sis & SKILL на 19 ноември от 21 часа в новооткрития център за сценични изкуства Stage 51 /Пловдив, бул. Хр. Ботев 51/.

Актриса, дизайнер и колекционер на грамофонни плочи са авторите му.

Шоуто е пъстра палитра от музика, танц, театър и мода, чиято цел е да покаже богатата картина на стиловете в тези изкуства от 20-те години на ХХ век до днешни дни.
Pell Mell Sis’ ще представят модерните за началото и средата на миналия  век прически, грим, бодиарт и аксесоари.

Модели ще бъдат хората от публиката, затова не пропускайте възможността да се преобразите като съвременник на Джуди Гарланд или Кларк Гейбъл.

А за да си сложите ретро профилна снимка във фейсбук, грижа ще има професионалният фотограф Емо Георгиев.

Модното ревю на Sweet Me Up Boutique ще покаже иновативен и цветен поглед към облеклото, характерно за немите черно-бели филми, а SKILL ще поведе публиката на музикално пътешествие из ретростиловете.

Духът на миналото живее и днес.

Той не е само във виниловите плочи, а е в кръвта на всеки, който не остава равнодушен към лудешкия ритъм на суинга и рокендрола, към суровата красота на ритъм-енд-блуса, към интимната окръгленост на соула.

Театралният пърформанс на Miss Molly ROCK & Mr. Jack ROLL възкресява модните икони на женската красота и талант и истинските джентълмени с тяхното ненадминато изкуство в съблазънта. 

Идеята е да се помогне на хората да се отпуснат, да танцуват, да общуват непринудено, обясняват организаторите. 

Помощ в танците ще оказват и професионални танцьори от различни школи в България, които са подготвили атрактивна програма.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм