Бойко с 6 министри на Пролетен бал по покана на Иван Тотев

Автор:
Четвъртък, 31 Март 2011 19:21

plovdiv-online 

ImageТрадиционният пролетен бал, организиран от ПП ГЕРБ в Пловдив-град, ще се проведе на 2 април (събота) от 19.00 часа в Новотела.

И тази година мащабната проява е с благотворителна насоченост.

Със събраните средства ПП ГЕРБ ще подпомогне каузата на трите Ротъри клуба в града "Пловдив – най-старият жив град в Европа".

Развитието на Пловдив и популяризирането му е един от приоритетите на Политическа партия ГЕРБ, заяви областният управител и областен ръководител на ПП ГЕРБ в Пловдив-град инж. Иван Тотев.

За това сме горди да подкрепим една такава кауза, която ще помогне града ни да намери своето място сред най-добрите и предпочитани туристически дестинации в света, добави той.

По време на инициативата директорът на Историческия музей Стефан Шивачев ще направи презентация и ще запознае гостите с историята на града от най-древни времена до днес.

За благотворителния пролетен бал по покана на инж. Иван Тотев в Пловдив ще пристигнат министър-председателят Бойко Борисов, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, министърът на отбраната Аню Ангелов, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков, министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев, министърът физическото възпитание и спорта Свилен Нейков и заместник-министри.

След обявяването на старта на проекта за Спортната зала, анонсирано от министъра на финансите Симеон Дянков и областния управител инж. Иван Тотев на 18-ти март, с което държавата се ангажира да вложи 12 милиона лева за довършване на съоръжението и безвъзмездното му предоставяне на общината, се очаква да бъдат оповестени нови инициативи на правителството за Пловдив.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм