Дарина Павлова готова да се омъжи за Берлускони

Автор:
Събота, 22 Май 2010 20:55

За една сватба трябват двама души, размишлява хубавата казанлъчанка 

Бойко Борисов отрече вдовицата на Илия Павлов да е част от делегацията му 

plovdiv-online 

Image
Силвио Берлускони
Истината е, че за една сватба трябват двама. Ако премиерът Берлускони има да каже нещо, нека го каже, питайте него, заяви Дарина Павлова по PRO.BG за връзката си с италианския премиер Силвио Берлускони.
Повод стана неочакваното й появяване в петък на съвместното изявление на Бойко Борисов с италианския премиер Силвио Берлускони.

Борисов обясни, че Павлова не е част от българската делегация и той няма представа защо е била там.
На въпрос на журналисти за нейното присъствие, Борисов каза: „Нямам представа. Не се бъркам в личните неща на хората. Тя не е част от нашата делегация. Не коментирам никога личните работи и считам, че така е редно. Не позволявам никой на мен да ми се бърка, най-малко бих се бъркал в работата на други хора аз”.

Заговори се, че Дарина Павлова е присъствала и на официалния обяд на двамата премиери. В красива лилава рокля Дарина се появи в залата за пресконференции и предизвиква смаяните погледи на всички присъстващи. След няколко загадъчни усмивки си тръгна. По-късно отказа да разкрие причините за появата си.
Неофициалната информация сочи, че красивата Дарина е била поканена и на обяда между двамата премиери.

Както е известно, Берлускони е в развод с поредната си съпруга. Според клюката на Апенините новата жена в живота му е хубавата казанлъчанка.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм