Лорд Бишоп екстрадира политиците на самотен остров

Автор:
Четвъртък, 29 Април 2010 20:30

Кралете на секс рока наричат бездарници Лейди Гага и Бритни, искат легална марихуана 

Меглена Атанасова

ImageКралете на секс рока Lord Bishop Rocks се изсипаха от бял микробус пред пловдивската зала “Олимпиада”.

Заслепени от красотата на българските и в частност пловдивчанките,  музикантите бяха неденали черни очила, които така и не свалиха по време на разговора им с медиите.

“Шашнати сме. За 24 часа в България ни изтекоха очите. Такава прелест не бяхме виждали и ако не са цайсите, сме ослепели като едното нищо”, изчетка нашенските дами двуметровият тъмнокож фронтмен на бандата Лорд Бишоп.

Освен дългокраките съблазни по родните улици, бандата се влюби в националната ни кухня и разбира се, главно в шопската салата и пивката грозданка.

Кралете на секс рока обещаха грандиозно шоу на публиката тази вечер, което няма да има нищо общо с “тъпите и прекомерно лансирани поп изпълнения”.

Image
Лейди Гага
“Много пъти са ме питали дали рокендролът е мъртъв. Е, не е. Кефя се, че все повече млади хора опъват жиците и думкат по барабаните. Рокът е истинската музика, но огромният проблем е, че световните медии се късат да ни пробутват еднодневки като Лейди Гага, Бритни Спиърс и други бездарници. Затова и винаги призоваваме: “За Бога, хора, чуете ли Лейди Гага, моментално спрете радиото! Ще затъпеете”, отсече Лорд Бишоп.

Колкото до повсеместното свързване на звученето на групата с това на легендарния Джими Хендрикс, музикантите не крият гордостта си.

Признават, че Хендрикс е изиграл огромна роля в живота и творчеството им, но всячески се опитват да създадат свой собствен стил.

Затова и се осмелили да нарекат музиката си секс рок.

“Има всевъзможни стилове в рока – хард рок, пънк, джаз рок. Ние пък сме секс рок, защото сексът е нещо, без което не можем. Надяваме се и музиката ни да действа като виагра за хората”, смее се тъмнокожият гигант.

На въпроса какво е отношението им към политиката и политиците, Лорд Бишоп тактично се измъкна с думите: “Запазвам мнението за себе си, тъй като утре трябва да си тръгнем живи от България”.

Все пак не се сдържа и изрази недоволството си от полицейската държава, в която сме се превърнали.

“Онемях, когато снощи пред НДК полицаи задържаха басиста на подгряващата група заради облеклото му. Едва успяхме да го измъкнем, а концертът бе на път да се провали”, разказа Лорд Бишоп.

Категоричен е, че политиците в световен план трябва да бъдат екстрадирани на самотен остров и оставени там, докато се избият един друг.

Една от мечтите на фронтмена е свят без политици и с легализирана марихуана. Убеден е, че в твърдението, че марихуаната е път към тежката дрога е пълна простотия и политическа инсинуация.

“Нека да я узаконят, а с таксите от нея да правят детски градини. Правил съм секс напушен и мога да ви уверя, че усещането е невероятно. Тревата не пречи, а дори стимулира раждаемостта”, смигва Лорд Бишоп.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм