Две пловдивчанки подгласнички на Мис България 2010

Автор:
Събота, 24 Април 2010 18:51

Катя Стайкова 

ImageПловдивчанки ли са най-красивите жени в България?

Въпросът изниква подсъзнателно след като 2 представителки от Града на тепетата спечелиха 2-ро и 3-то място на проведения конкурс Мис България 2010.

22-годишната пловдивчанка Яна Чинкова е първа подгласничка, а след нея се нареди съгражданката и Зорница Стойчева – на 21 години.

Но все пак софиянката Ромина Андонова бе коронясана за Мис България 2010.

Преди да бъде избрана за най-красивата българка 21-годишната брюнетка стана фаворитка на пластичния хирург на богатите и известните д-р Ангел Енчев, който и връчи престижната награда Мис Симетрия. Към титлата имаше и ваучер на стойност 5 000 лв.

18 красавици от цялата страна дефилираха в три тура вечерта на 23 април в софийския „Рейнбоу Плаза”. Водещи на церемонията бяха певицата Деси Тенекеджиева и журналистът Драгомир Симеонов. Благотворителната кампания на конкурса тази година е „Да запазим планетата, да живеем здравословно”.

Основен медиен партньор на Мис България 2010 е списание Блясък, като събитието се провежда с медийната подкрепа на Нова телевизия и Дарик радио и със съдействието на пластичния хирург д-р Ангел Енчев, зехтин Родон и Санома Блясък България. Конкурсът ще бъде излъчен на 25-ти април от 16 часа по Нова телевизия.

Печално известният исландски вулкан за малко да провали най-интересното дефиле на участничките – това по бански костюми. За щастие, уникалната колекция на фирма Lisca, поръчана специално за участничките в Мис България 2010, пристигна в столицата буквално часове преди началото на конкурса, заради проблемите с въздушния трафик.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм