Звезди ваят бразилско дупе с хипокси терапия в Кючука

Автор:
Петък, 16 Април 2010 22:51

Общинската съветничка от СДС Тони Симидчиева се пали по машините 

Меглена Атанасова

Image
Цвят лилав
„Харесвам вирналото си, тип бразилско дупе, но имах нужда да стопя някои тлъстинки по него. Пробвала съм какви ли не технологии без успех и нямах надежда, че хипокси терапията ще помогне. Не вярвах на очите си, когато след шестата процедура обиколката на ханша ми намаля с четири сантиметра”, разказва пред plovdiv-online попдивата Мария Илиева.

Запалени по иновационната технология, тъмнокосата красавица и колежката й Ирина Флорин, възлюбена на застарелия телевизионер Кеворк Кеворкян, пристигнаха от столицата за откриването на първото хипокси студио под тепетата.

То се намира в Кючук Париж зад „Камела” и се шушука, че ще се превърне в мястото за вталяване на звездите.

Прощъпулникът му бе приветстван от редица представители на бизнес елита в града.

ImageЗастанали пред чудодейните уреди за топене на тлъстинки, ВИП-персони се радваха, че най-сетне ще оформят телата си без хирургична намеса.

Хипокси терапията е физиологичен начин за елиминиране на тлъстинните депа в определени зони на тялото. Най-важен е първоначалният преглед, който определя проблемните места и апаратурата, на която да бъдат коригирани.

Студиото разполага с четири различни апарата, престоят върху всеки един от които варира между 30-40 минути. Клиентът преминава през комбинация от движение и вакуумни компресии, облечен в неопренов костюм, обясни собственичката на студиото д-р Ваня Байлова.

Image
Флорин се вталява за Кеворк
Щастлива от уникалното въздействие на хипокси терапията, певицата Ирина Флорин разказваше на гостите как се простила с пет сантиметра от обиколката на бедрата си след осмата процедура.

Флорин призна, че сериозно умува да приложи хипокси метод и върху лицето си, за да изглади почти невидимите бръчици около очите и устните.

Освен представителките на нежния пол около апаратите се суетяха и пловдивските бизнесмени Хари Райчев, Благой Каймаканов и Светлозар Андреев.

А общинската съветничка Тони Симидчиева и сестрата на красивата синоптичка Божана Филипова се заклеха да съчетаят полезното с приятното и да легнат в машините още тези дни.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм