Борис Солтарийски фанатично влюбен в Дългия

Автор:
Сряда, 14 Април 2010 19:11

Меглена Атанасова

Image
Солтарийски влюбен в Слави
Беквокалистът от „Шоуто на Слави” Борис Солтарийски се е вкопчил здраво в панталоните на Дългия.

Твърдо убеден, че извън крилото на благодетеля си е наникъде, Борката демонстрира към Трифонов обожание, граничещо с фанатизъм.

 „Никога не бих напуснал Слави. За мен той е като месия. Харесва ми да бъда част от неговия отбор, защото ми дава много. Без него съм изгубен”, откровеничи пред plovdiv-online Солтарийски.

За ужас на рокаджиите, помнещи някогашните му хард изяви в група „Хазарт”, Борката доказа твърденията си с усърдни чалга изпълнения.

При последното си гостуване в един от нощните клубове под тепетата, където разпяваше заедно с Нели Петкова и Краси Радков, Солтарийски къдреше глас почти с умиление.

ImageСлед като друсна 2-3 кючека и напълни душите на таксиджии, строители и трактористи с „Комбайнеро-интелигентска”, „Жик-так”, „Автосалон” и ред други апотеози на музикалното изкуство, Борката набързо обърна две уискита с възгласа: „Беше чудесно!”

„Не ме интересува, че първата ми любов бяха метълът и рокът. С вътрешно удовлетворение не се живее, трябват пари. Никога няма да забравя как, преди да срещна Слави, съм се борил за всяка песен, чукал съм от врата на врата. Е, писна ми! За да си добре и джобът ти е пълен, ще се влюбиш и в чалгата, и в каквото и да е”, философства тъмнокосият красавец.

Страхът да не изпусне питомното в гонене на дивото, го кара да загърби всякакви идеи за индивидуализъм и самостоятелна кариера.

„Отделя ли се от Слави, съм никой. Готов съм на всичко, това да не се случи”, категоричен е Борката.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм