Представят рокли от шоколад в Пловдив

Автор:
Петък, 09 Април 2010 14:09

plovdiv-online 

Image
Топящ се шоколад
На 23 април в Planet de Luxe от 21:00 часа ще се проведе първият по рода си конкурс за красота Шоколадова кралица 2010, организиран от Кристина Георгиева от агенция Пантера.

Кастингът за мераклийките за короната е в петък, 9 април, от 19:00 часа в школа за танци “Пантера” в Бизнес център “Рилон”.

Момичетата ще представят пред журито облеклата в кафявата гама от светла мока до тъмен шоколад в първия тур.

Журито ще гледа за обаяние, оригиналност, външната красота на дамата и красотата на шоколадовият шедьовър. Представителите на бизнес елит, модният и медийният бранш ще пишат оценките по десетобалната система.

Най-красивата “пловдивчанка в шоколад” ще получи уникален подарък - уикенд за двама в хотел “Домейн Пещера” в Пещера, избелване на зъби и корона.

За нея ще се борят 15 моми, а “Шоколадовата кралица” ще има три подгласнички. Публиката също ще може да даде своя глас за фаворитката си в он-лайн гласуването.

Специално за модната фиеста ще бъдат изразходвани над 700 кг. бял и черен шоколад, доставен от Белгия. Изработка на шоколадовите шедьоври вече е започнала. Готовите рокли се съхраняват в хладилни камери при температура 0 градуса.

Великолепните сладки връхни дрехи са продукт на майстори сладкари от “Попимони”. На създаване на всяка авторска творба отиват около 2-3 дена.

Красотата ще бъде подчертана и от коафьорите от “Захир”, които ще се погрижат гримът на моделите да бъде в модерни за сезона кафявите оттенъци и да се откроява върху лицето с прави коси. Модна къща "Миро" ще представи бизнес и ежедневни облекла по време на второто дефиле.“Не е лесно да представяш дрехи от шоколад. Обикновено роклите по ревютата са красиви и леки, а тези са си тежички, но поне ухаят невероятно”, обясни Кристина Георгиева.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм