А. Енчев води черната Златка на модно ревю

Автор:
Четвъртък, 01 Април 2010 15:43

Пластичният хирург е на Диамантената маса на Руския бал, организиран от Евгени Минчев

plovdiv-online 

ImageТри дни след като постави гърди на плеймейтката Златка Димитрова, пловдивският пластичен хирург Ангел Енчев я придружи на първото модно дефиле на тв водещата Петя Велкова. Д-р Енчев дойде на мястото на събитието, за да се увери, че черната Златка се чувства добре.

Освен домакинята Петя Велкова, чийто бюст увеличи преди 2 години, пластичният хирург разпозна сред присъстващите моделки доста свои пациентки.

Д-р Ангел Енчев е сред първите, закупил места на престижната Диамантена маса за IV-я Руски бал в България, който ще се проведе на 23 април в Кралската зала на хотел Шератон. Докторът ще дели масаата с организаторите на Руския бал в Лондон Филип и Антон Мосимън. 

Те са притежатели  на Mosimann's Club, един от най-престижните частни клубове в Англия, и са сред предпочитаните организатори на важни събития в двореца на Нейно Величество. Екип на Mosimann's Club ще организира и Руския бал на Евгени Минчев в София. Едно от най-бляскавите събития на родния хайлайф ще е под егидата на столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм