И на Нова година Славчо и Ивана пак са номер 1

Автор:
Вторник, 01 Декември 2009 19:20

plovdiv-online

Image
Целувка от кмета
Сюблимно! Жестоко! Удар в десетката!

Кметът Славчо Атанасов ще припява с айтозлийката Ивана, по-неизвестна като Ваня Калудова, навръх Нова година под елхата на Главната улица. Това стана ясно на 1 декември при среща тет-а-тет между двамата в кабинета на кмета.

Както е известно, Ивана подкрепи мощно с гласа си кампанията на ВМРО на последните избори като изпълни на няколко места из Пловдив и областта хита си "Ние сме номер 1". Сега тя ще е пиронът на новогодишната програма на пл. "Стефан Стамболов". 

Според Славчо хонорарът на Ивана ще е умерен, но не уточни за каква сума става въпрос. Самата певица каза, че може да пее и без пари за хората. Тя не е чалгаджийка, има много хубави тракийски песни, защити Славчо избора си за гвоздей на новогодишната програма. По този повод plovdiv-online попита известната поетеса и певица с китара от Айтос Татяна Йотова да каже нещо за класата на Ваня Калудова.

Татяна, която познава Ваня от 30-на години, обяви, че е хубав човек, широка душа. Веднъж като беше в Айтос, ми предложи дори да изпее песен по мой текст, но ми каза да й приготвя нещо не толкова поетично и метафорично, а по-простичко, като за обикновени хора, каза Таня Йотова. Нищо не стана.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм