Бившата шлосерка Мария Петрова на 75 спечели "Стилна жена 50 +"

Автор:
Понеделник, 02 Ноември 2009 12:56

Image
11 ами от третата възраст влязоха в битка за приза
75-годишната Мария Петрова стана първата носителка на титлата „Стилна жена 50+” в неделя, 1 ноември, в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив. Дебютното издание на конкурса бе кулминацията на 14-ия Италиански фестивал на красотата, организиран от Сдружението на българските фризьори и дружество „Christian Of Roma Group”.

„Щастлива съм, имаше толкова други стилни дами, а избраха мен. Чувствам се с 30 години подмладена”, сподели развълнуваната победителка. Пенсионерката е работила дълги години като шлосер, натрупала стаж и в селското стопанство.

„Но това никак не ти се е отразило”, пошегува се добронамерено водещият на конкурса Руслан Мъйнов. Мария Петрова си тръгна горда от шоуто с 300 лева парична премия и маркови козметични продукти. Крехката вдовица, която има двама внуци, бе най-възрастният участник в нетрадиционната надпревара.

11 кандидатки бяха допуснати да премерят сили в съревнованието за отличието „Стилна жена 50+”. Условието бе да са навършили половин век и да се представят в подходящо облекло, прическа и грим. На подиума в Палата 2 дефилираха медицински сестри, учителки, музикантки. „От 50-годишна възраст започва истинската красота и сила на жената”, обобщи мнението на участничките журналистката от агенция „Фокус” Цветана Тончева. Тя впечатли публиката и водещия с ефектен черен тоалет, но не успя да грабне приз. За куража си всички дами получиха от организаторите луксозни козметични подаръци.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм