Ели Гигова получи целувка от тати, Петко - ръкостискане

Автор:
Четвъртък, 08 Октомври 2009 19:48

Николай Гигов с оферта да купи Локо Пд от кандидат-кмет за Източен 

Автор и снимки plovdiv-online

Image
Eли и Петко
Красивата дъщеря на милионера Николай Гигов - Ели, получи целувка от татко си, а приятелят й Петко Димитров (36), шеф на "Син сити" - ръкостискане, но без да бъде удостоен с поглед. Това забелязаха репортери на plovdiv-online, следящи суматохата около старта на т. нар. Екологичен завод край Шишманци. Красивата двойка беше сред първите посрещачи на премиера Бойко Борисов и се наложи да чака около час на площадката пред поточната линия, усамотени в приказки и усмивки от старите ленти.

Петко, който е в управата на Локомотив Сф заедно с бъдещия си тъст, беше облечен в сив костюм и черна риза и не свали черните очила, а Ели - в класическата черна къса рокля на Коко Шанел.

През това време работници от поточната линия висяха на рампата и се оглеждаха за премиера Борисов. Те бяха надлежно снабдени с маски против смрадта и отровните дихания.

Image
Работническата класа зяпа
Самият Николай Гигов се появи в черен костюм със златна броеница. Лафът на събитието изтърси кандидат-кметът на ГЕРБ за Източен Петър Петров. "Вземете наш'то Локо!", каза Петров свойски на Гигов. "Ще го ползвате и като школа!" Гигов се засмя, в общи линии.

Легендата на смърфовете Христо Бонев - Зума, беше в другия край и не чу офертата откъм Източен.

Друга клюка, която уловиха репортерите на plovdiv-online е свързана с един от шефовете на Екологичен завод Андон Абромов. Като бивш полицай той бил в много близки отношения със спрягания за нов шеф на Областната дирекция на МВР - Тодор Чонов, чиято кариера пък започва в началоно на 90-те години на миналия век като шофьор на тогавашния полицай № 1 под тепетата Иван Георгиев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм