Мис и Мистър Топ лица на Пловдив 2019

Автор:
Петък, 18 Октомври 2019 03:46
Мис и Мистър Топ лица на Пловдив 2019

В сезона на градския листопад, всенародния гроздобер и националната предизборна олимпиада, вечерният живот в Пловдив, безспорно един от най-големите български мегаполиси на развлеченията, ще бъде емоционално прекроен.
Новото ефектно заведение на Пловдив - Two brothers и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата - конкурсът за красота и европейски зрелища - Мис и мистър Топ лица на Пловдив 2019.
Ол инклузив емоцията е предвидена за 25-и октомври, петък, от 20,30 часа в една от новите локации на клубния lifestyle живот под тепетата - Two brothers - food & fun (бившия ресторант Класик до стадион Христо Ботев).
Модният пърформанс Топ лица на Пловдив присъства в културния и нощен живот на града вече 9 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема "разходка на модни закачалки".
Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета.
В журито на ивента досега са били бившият топрефер Наско Узунов, футболистите Мартин Камбуров, Дани Кики, вратарят Илко Пиргов, както и известната лекоатлетка Габриела Петрова, тази година в комисията на журиращите отново ще има популярни личности от Пловдив.
За да влезете в хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му в деня на шоуто. Финалът в 20,30 часа ще е зашеметяващ!
Съорганизатор на шоуто на сезона Мис и мистър Топ лица на Пловдив - 2019 е Национална модна агенция Идея Прима с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България.
Водещ и модератор на конкурса е собственикът на агенцията Димитър Увалиев. Така, че на всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто, ще кажем: "Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!" .
Шоуто е много далеч от еталона за евтино първосигнално механджийско преживяване.
“Топ лица на Пловдив 2019“ е визуална симбиоза от ударна доза адреналин, класа, стил и усещане за европейско забавление. Ела и виж...
За поредна година oсновен медия и лайф стайл партньор e pr спецът в националните светски среди Наско Лазаров, собственик на Profile international.
Популярният звезден пиар ще е и специален гост и член на оценяващото жури.
Победителите ще получат уникална спа почивка в Royal SPA Velingrad за двама.

Заповядайте!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм