Лаута на конкурс за концесия, ако общината разреши

Автор:
Събота, 25 Октомври 2008 13:49
Автор plovdiv-online 
ImageПет министерства са дали съгласие комплексът на Лаута да се даде на конкурс за концесия и там да се извърши ново строителство, съобщи изпълнителният директор на Локо Пд Иван Петлешков. Сега топката е в краката на Община Пловдив. Според Петлешков, зам.-кметът Петко Атанасов му обещал да вкара в Общинския съвет решение за обявяване на конкурс за концесия. Локо Пд имал готов проект, обезпечен финансово, каза още Петлешков, който е бивш полицай.
Междувременно наемодателите на Централна гара в Пловдив - Локомотив и ЖП „Инфраструктура” влязоха в сблъсък кой на кого да преотдава под наем площи. С помощта на транспортна полиция жепейците започнаха да вадят от магазините търговците, които са под юрисдикцията на смърфовете. Тъкмо от наеми там Локо Пд си осигурява към 100 бона годишно. Не е известно как ще завърши спорът, но Петлешков активирал Икономическа полиция да разследва, че Локо Пд не е завземало чужда територия за наеми.
Утре Локо посреща на Лаута отбора на Литекс, а към 20 ноември в Камерната зала на Драматичен театър Пловдив фенклубът на смърфовете, който е най-старият в България ще празнува тържествено годишнина, съобщи пред plovdiv-online д-р Златко Илиев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм