Пловдивският тим LIONS GATE - най-многоброен на Legion Run

Автор:
Четвъртък, 12 Юли 2018 13:40
Пловдивският тим LIONS GATE - най-многоброен на Legion Run

Отборът на Чудомир Григоров, Александър Вулев и Кристиян Кънев - треньори в Pulse Fitness & Spa Plovdiv, бе най-многобройния и издръжлив на тазгодишното издание на Legion Run на 7 юли.

Пловдивският тим не само, че бе с рекорден брой състезатели-71, но и с лекота преодоля всички препятствия, и финишира в пълен състав и в рамките на определеното време.

Момчетата и момичетата от „LIONS GATE“ преминаха с хъс и силен отборен дух 5-километровото трасе до езерото в с. Кътина, което включваше бягане с препятствия като кал, огън, лед и бодлива тел.

Името на едно от най-популярните спортни събития идва от факта, че на всеки 20 минути стартира Легион (вълна) от 175 души.

Бягането е най-леката част от надпреварата, по-тежки са различните предизвикателства, които подлагат на изпитание психиката и физиката на участниците.

При едно от тях – AQUEDUCTА, се лази в мътна и кална вода, преминава се под стени, като неизбежно е потапянето на главата в тинята.

BARBARIAN е пълзене под мокра, мръсна и хлъзгава мрежа, която с всеки изминат метър става все по-стегната.

CENSURA е поредица от три греди с дължина 5 метра и височина съответно 1.5, 2 и 2.5 метра.

Целта е със скок и набиране състезателят да се качи на първата, да се прехвърли към втората, а после и към третата греда.

Legion Run се провежда за пета поредна година в България и включва дестинации в 12 държави на 3 континента като Румъния, Словакия, Литва и Украйна.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм